Γαλλία: Βγήκαν ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες – Ανανεωμένο, πρόκειται για παλαιότερο βιντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι εικόνες προέρχονται από βίντεο το οποίο κυκλοφορεί τουλάχιστον από τις 14 Μαρτίου 2022. Γεγονός που καθιστά ξεκάθαρο ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα πρόσφατα επεισόδια στη Γαλλία, οπότε οφείλουμε να επανορθώσουμε.

Η Γαλλία εξακολουθεί να βυθίζεται στο χάος έπειτα από την εκτέλεση δεκαεπτάχρονου νεαρού από τις αστυνομικές αρχές.

Η κατάσταση βρίσκεται κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, με τα επεισόδια να έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, παρά τον ιλιγγιώδη αριθμό των 45.000 αστυνομικών και ανδρών ειδικών δυνάμεων που έχουν κατακλύσει το Παρίσι και άλλες μεγάλες γαλλικές πόλεις.

Ήδη, οι αστυνομικοί προειδοποιούν ότι τελειώνουν τα «μη θανατηφόρα» πυρομαχικά που διαθέτουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Υπάρχουν ήδη νεκροί και σοβαρά τραυματίες και από τις δύο πλευρές. Πριν από λίγο, δημοσιεύθηκε βίντεο που δείχνει ελεύθερο σκοπευτή να σημαδεύει με διόπτρα από ταράτσα κτηρίου. Το βίντεο έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και γίνεται πλέον λόγος ανοιχτά για εμφύλιο.

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει και το βίντεο με ταραξίες που φωνάζουν «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», την ώρα που προβαίνουν σε καταστροφές…

IMG 3034IMG 3033

Προκαλεί πάντως μεγάλη εντύπωση το απόλυτα δυσφημιστικό αφιέρωμα της Ντόιτσε Βέλε κατά του Εμανουέλ Μακρόν, τον οποίο περίπου τον παρουσιάζει ως υπεύθυνο για το χάος. Μάλλον οι Γερμανοί έχουν διαφορετική ιδέα για την ευρωπαΐκή αλληλεγγύη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ