Το ΝΑΤΟ διαγράφει από τον χάρτη την Κύπρο για χάρη της Τουρκίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μονάχα οργή προκαλεί η είδηση πως το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να διαγράψει την Κύπρο από τον χάρτη και να την αντικαταστήσει με… συντεταγμένες υπακούοντας στις διαταγές και τις απαιτήσεις του Ταγίπ Ερντογάν!

Την σοκαριστική αποκάλυψη έκανε σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή» η οποία δημοσιεύει την είδηση στο πρωτοσέλιδό της.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

kipros

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, η πρόταση να γίνει η Κύπρος… αόρατη ήρθε από τις ΗΠΑ οι οποίες θέλησαν να βρουν μια συμβιβαστική λύση προκειμένου να κατευνάσουν την Άγκυρα για να συμμετέχει στις ασκήσεις, αφού ο Σουλτάνος είχε θέσει βέτο, να μην αναφέρεται η Κύπρος ως κυπριακή Δημοκρατία!

Σύμφωνα με την πρόταση τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων θα έχουν όχι μία αλλά δύο ονομασίες ενώ η Κύπρος δεν θα αναφέρεται καθόλου και θα περιγράφεται με συντεταγμένες  στα γυμνάσια του ΝΑΤΟ στην ανατολική Μεσόγειο.

Ήδη η εν λόγω απαράδεκτη πρόταση που έχει τεράστιο αντίκτυπο και στην χώρα μας έχει προωθηθεί από τους Αμερικανούς με σκοπό να ξεπεραστεί το αδιέξοδο στην ενεργοποίηση των νέων επιχειρησιακών χαρτών για ασκήσεις και αποστολές του Βορειοατλαντικού συμφώνου.

Η αδιανόητη εξέλιξη αυτή μειώνει την χώρα μας σε μεγάλο βαθμό καθώς από τους χάρτες απαλείφονται ονομασίες όπως η Κυπριακή Δημοκρατία και οι θαλάσσιες ζώνες και αντικαθίστανται με συντεταγμένες!

Το ζήτημα είναι πως η Ελλάδα θα πρέπει να αντιδράσει και μάλιστα άμεσα και σθεναρά!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα πρέπει να αφήσει αυτή την πρόταση να περάσει και οφείλει να θέσει βέτο τώρα σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να τηρηθεί η διεθνής νομιμότητα και να μην ανοίξει η κερκόπορτα η οποία θα οδηγήσει σταδιακά στον αφανισμό της Κύπρου!

Τώρα είναι η ώρα να δείξει η Ελλάδα την δύναμη της και να «χτυπήσει» την Τουρκία για να εξασφαλίσει το μέλλον του έθνους.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ολιγωρίες και συμβιβασμούς, το συνιστούν εσχάτη προδοσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ