Απάνθρωπες συνθήκες εργασιας στην Ελλάδα του 2023: Σερβιτόρος στη Ρόδο σχεδόν…κολυμπάει για να πάει παραγγελία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μονάχα οργή και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μαγαζί της Ρόδου και απεικονίζει με γλαφυρό τρόπο τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το προσωπικό στα μαγαζιά της εστίασης, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων τις τελευταίες ώρες φαίνεται ένας σερβιτόρος σε beach bar να παραδίδει παραγγελία έχοντας μπει σχεδόν ολοκληρωτικά μέσα στο νερό της θάλασσας!

Όπως φαίνεται, ο σερβιτόρος κρατώντας ένα δίσκο μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από  τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι λιάζονται αμέριμνοι πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα!

Μάλιστα, ο νεαρός κινείται ιδιαίτερα αργά προκειμένου να είναι προσεκτικός καθώς δεν θέλει να πέσουν τα φαγητά μέσα στο νερό!

Για το συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε παρέμβαση του υπουργού ΕργασίαςΆδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι «θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

«Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δείτε την δημοσίευση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ