Έξαλλοι οι χρήστες του twitter με τα περιοριστικά μέτρα που τους επέβαλε ο Ελον Μασκ, του γράφουν να σηκωθει και να φύγει απο την πλατφόρμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χιλιάδες χρήστες του Twitter σε πολλές χώρες δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ή αντιμετώπισαν δυσκολίες και καθυστερήσεις το Σάββατο.

Το «Rate Limit Exceeded» και το #TwitterDown είναι τα δύο κορυφαία θέματα στην εφαρμογή στις ΗΠΑ για όσους τη χρησιμοποιούν.

Ώρες αφότου οι χρήστες άρχισαν να αναφέρουν τα προβλήματα, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του μέσου Έλον Μασκ, έγραψε στο Twitter του ότι ο ιστότοπος είχε εφαρμόσει προσωρινά όρια «για την αντιμετώπιση ακραίων επιπέδων απόσυρσης δεδομένων και χειραγώγησης του συστήματος».

Ο Μασκ συνεχίζει να κατηγορεί τους νέους περιορισμούς του Twitter στις εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης που διαγράφουν «τεράστιες ποσότητες δεδομένων», καθώς ανακοίνωσε νέα «προσωρινά» όρια στον αριθμό των αναρτήσεων που μπορούν να διαβαστούν.

Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί περιορίζονται στην ανάγνωση 6.000 αναρτήσεων την ημέρα, έγραψε, ενώ οι μη επαληθευμένοι λογαριασμοίπεριορίζονται σε μόλις 600. Οι νέοι μη επαληθευμένοι λογαριασμοί είναι στις 300 δημοσιεύσεις την ημέρα.

Αργότερα, ο Μασκ ανήρτησε ότι θα αυξήσει το όριο «σύντομα» σε 8.000 tweets την ημέρα για επαληθευμένους χρήστες, 800 για μη επαληθευμένους και 400 για νέους μη επαληθευμένους λογαριασμούς.

Μόλις την Παρασκευή, το Twitter φάνηκε να περιορίζει την πρόσβαση στην πλατφόρμα του για όσους δεν έχουν συνδεθεί σε λογαριασμό. Δεν ήταν σαφές εάν η αλλαγή ήταν σκόπιμη ενημέρωση πολιτικής ή σφάλμα.

Τα περισσότερα από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν το Σάββατο, ήταν στον ιστότοπο, σε ποσοστό 44%, ακολουθούμενο από το 39% των προβλημάτων που αναφέρθηκαν στην εφαρμογή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ