Ο Νευροεπιστήμονας Γεώργιος Παξινός και ο Διευθυντής του ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ της Κεφαλλονιάς, Θεόδωρος Παντούλια στην τηλεοραση του Αχελωου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή /Ανοιχτές Σελίδες// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου Στο Α μέρος προσκεκλημμένος ο Παγκοσμίου φήμης Νευροεπιστήμονας κ Γεώργιος Παξινός .

IMG 5464
Ο κ Παξινός μιλάει -Πώς πήγε στην Αυστραλία -Για την επιλογή του ως μέλος της Αυστριαλινής Ακαδημίας Επιστημών και αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. -Τι είναι Νευροεπιστήμη -Που κινούνται οι ερευνητές του. -Για την Χαρτογράφηση του Εγκεφάλου και του Νωτιαίου μυελού.

Για τη σχέση του Εγκεφάλου με τις νευρολογικές ασθένειες. -Τι αντλούμε εμείς από τον Εγκέφαλο και άλλα πολλά.

Στο Β μέρος η συνεργάτης της εκπομπής μας Δρ της Ιστορίας της Τέχνης και π Διδάσκουσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο κ Μαράη Γεωργούση έχει προσκεκλημένο τον Γενικό Διευθυντή του Ξενοδοχείου ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ της Κεφαλλονιάς και Θεόδωρο Παντούλια.

IMG 5463

Ο κ Παντούλιας μιλάει -Πως έχει η τουριστική κίνηση μετά τον Κορωνοιό. -Πώς ήταν πέρσι και πώς εφέτος. -Πώς ο Εξωτερικός τουρισμός και πώς ο Εσωτερικός. -Για την αξία και την ωφελιμότητα του τουρισμού. -Πόσο ανάσα θα δώσουν φέτος για την Οικονομία και τους εργαζόμενους τα έσοδα από τον Τουρισμό – Τι προσδοκούν για τον χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ