Χάντερ Μπάιντεν: Βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να οδηγεί καπνίζοντας κρακ, οδηγώντας με 280χλμ την ώρα σε εθνική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Χάντερ Μπάιντεν προφανώς βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να καπνίζει κρακ πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου το 2018 — την ίδια χρονιά φωτογράφισε τον εαυτό του να οδηγεί με 280 χλμ/ώρα μια Porsche, σύμφωνα με χιλιάδες φωτογραφίες που ανέβηκαν πρόσφατα από τον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του πρώτου γιου.

Ο 53χρονος Μπάιντεν, φαίνεται να αναβοσβήνει κάτι που μοιάζει με πίπα κρακ και να το καπνίζει ενώ οδηγεί σε μια κατοικημένη γειτονιά στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, στις 12 Ιουνίου 2018, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Marco Polo, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία με επικεφαλής τον πρώην βοηθό του Ντόναλντ Τραμπ, Γκάρετ Ζίγκλερ.

NYPICHPDPICT000013499936
Η φωτογραφία τον δείχνει να καπνίζει μια πίπα κρακ ενώ οδηγεί σε μια γειτονιά του Άρλινγκτον της Βιρτζίνια. Μάρκο Πόλο

Λιγότερο από δύο μήνες αργότερα, τον είδαν να τρέχει για το Λας Βέγκας την 1η Αυγούστου, όταν τράβηξε ένα στιγμιότυπο από το ταμπλό του αυτοκινήτου, αποκαλύπτοντας ότι έκανε τουλάχιστον 280 χλμ/ώρα (172 μίλια).

NYPICHPDPICT000013499935
Μια άλλη φωτογραφία από τον διαβόητο φορητό υπολογιστή του Χάντερ τον δείχνει να κατεβαίνει με ταχύτητα σε έναν αυτοκινητόδρομο προς το Λας Βέγκας με 172 μίλια/ώρα. Μάρκο Πόλο

Οι φωτογραφίες βρέθηκαν στον διαβόητο φορητό υπολογιστή του Μπάιντεν, ο οποίος περιείχε επίσης μηνύματα σε πολλές γυναίκες που τον περίμεναν να φτάσει στην Πόλη της Αμαρτίας για ένα πάρτι με τζακούζι, ανέφερε η Daily Mail την Κυριακή.

«Δεν έχω μαγιό και ήθελα πολύ να φορέσω ένα χαριτωμένο μαγιό», έγραψε μια γυναίκα με το όνομα «Σέριλ» στον προβληματικό γιο του Προέδρου Μπάιντεν. «Αλλά δεν έχω χρήματα να αγοράσω, οπότε θα πρέπει απλώς να είμαι γυμνός, σωστά;»

NYPICHPDPICT000013500326
Ο Χάντερ οδηγούσε μια Πόρσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Βέγκας στο δρόμο. 
Μάρκο Πόλο

Το πάρτι του Βέγκας, ωστόσο, φάνηκε να είναι περισσότερο από ό,τι περίμεναν κάποιες γυναίκες, με μια άλλη να γράφει: «Ειλικρινά μωρό μου, το πρόβλημα είναι ότι έχεις πάρα πολλά κορίτσια εκεί».

Και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι σου αρέσουν πολλά κορίτσια. Είναι καλό να παίρνεις ένα τη φορά».

Το ταξίδι στο Βέγκας φαίνεται να πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που ο Χάντερ Μπάιντεν παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε μια συνομιλία τον Ιανουάριο του 2019 με μια πόρνη, η οποία καταγράφηκε σε ταινία όταν ξέχασε να κλείσει την κάμερα του φορητού υπολογιστή του αφού έκανε σεξ μαζί της.

Το περιστατικό υπερβολικής ταχύτητας ήταν μόνο ένα από τα πολλά όπου ο Μπάιντεν φάνηκε να αγνόησε τους νόμους για την κυκλοφορία και την ασφάλεια ενώ τραβούσε φωτογραφίες του.

Το προαναφερθέν περιστατικό της Βιρτζίνια δείχνει τον Μπάιντεν να οδηγεί στο Old Dominion Drive, κοντά στο Γκολφ και το Country Club της Ουάσιγκτον, επιδεικνύοντας μια πίπα κρακ στο χέρι.

Ο Μπάιντεν οδηγούσε ο ίδιος στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον Ντάλες αφού έχασε την πτήση του για το Λος Άντζελες την προηγούμενη μέρα, σύμφωνα με τα αρχεία που ανέβασε ο Μάρκο Πόλο.

Ενώ τα δύο περιστατικά δεν κατέληξαν σε ατυχήματα, ο Μπάιντεν δεν ήταν τόσο τυχερός στο παρελθόν, με τα απομνημονεύματά του του 2021, «Beautiful Things», που εξιστορούν μια τέτοια περίπτωση.

Ο πρώτος γιος έγραψε ότι στις 27 Οκτωβρίου 2016, «έγνεψε πίσω από το τιμόνι» ενώ ψηλά και οδηγούσε σε έναν αυτοκινητόδρομο έξω από το Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια.

«Ξυπνώντας μια στιγμή αργότερα, βρέθηκα στον αέρα, με το αυτοκίνητο να είχε πηδήξει από ένα μαλακό κράσπεδο στη λωρίδα διέλευσης και να πετάει στα ύψη με 130 χλμ την ώρα σε έναν γαλάζιο ουρανό χωρίς σύννεφα, κατευθυνόμενο στο λαγκάδι που χώριζε το I-10», έγραψε.

«Το αυτοκίνητο στράφηκε στις λωρίδες με κατεύθυνση προς τα δυτικά – την ίδια κατεύθυνση με την αντίθετη κίνηση. Ως εκ θαύματος, υπήρχε ένα κενό στην κυκλοφορία μέχρι που το αυτοκίνητό μου σταμάτησε νεκρό στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, σφυρίζοντας και βήχοντας».

Ενώ ο Μπάιντεν από τότε την έχει βγάλει καθαρή, οι συνέπειες της χρήσης ναρκωτικών και οι φωτογραφίες και τα αρχεία του φορητού υπολογιστή συνεχίζουν να τον μαστίζουν και να αντιμετωπίζει επί του παρόντος μια πολιτική αγωγή από τον ιδιοκτήτη καταστήματος επισκευής υπολογιστών στο Ντέλαγουερ, John Paul Mac Isaac.

Ο Isaac υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση πέρυσι, ισχυριζόμενος ότι ο Μπάιντεν άφησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να ξεγλιστράει για χρόνια, ενώ επέμεινε ψευδώς ότι ο φορητός υπολογιστής δεν ήταν δικός του, αλλά ότι είχε κλαπεί ή χακαριστεί.

Ο Μπάιντεν συμφώνησε επίσης να δηλώσει ένοχος στις ομοσπονδιακές κατηγορίες για φόρους και κατοχή πυροβόλων όπλων που απορρέουν από τον δικηγόρο των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Βάις, με μακρά έρευνα για τις φορολογικές του υποθέσεις.

antimedia.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ