Συγκλόνισε ο ευπατρίδης Νικήτας Κακλαμάνης στο τελευταίο «αντίο» από το προεδρείο της βουλής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έμεινα προσγειωμένος, έφτιαξα γέφυρες», είπε ο άνθρωπος στον οποίο η συμπεριφορά του Μητσοτάκης ήταν τουλάχιστον απρεπής

Με «λόγια καρδιάς για μια πορεία 8 ετών» μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος δεν προτάθηκε από τη ΝΔ για το προεδρείο της νέας Βουλής. Ο Ν. Κακλαμάνης διετέλεσε αντιπρόεδρος από το 2015 ως σήμερα που προήδρευσε για τελευταία φορά.

Έτσι μόλις ανέγνωσε τις επιστολές των προέδρων των κοινοβουλευτικών ομάδων σχετικά με τα πρόσωπα που προτείνουν για νέο πρόεδρο της Βουλής, ο Ν. Κακλαμάνης φορτισμένος συναισθηματικά σημείωσε: «μπορεί η έδρα να φαντάζει ψηλά αλλά ουδέποτε την αντιμετώπισα αφ’ υψηλού. Επέλεξα να παραμείνω προσγειωμένος, να ενώσω και να φτιάξω γέφυρες. Από αύριο θα ξεκινήσουμε από το ίδιο υψόμετρο στα ίδια έδρανα αλλά με διαφορετικές ισορροπίες. Θέλω να επενδύσουμε στη σύνεση και την αλήθεια των προθέσεών μας».

Στην τελευταία του εμφάνιση στο προεδρείο της Βουλής ο Ν. Κακλαμάνης τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κωνσταντίνο Τασούλα, τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Βουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ