Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Χαμός με την γκάφα του Ανδρουλακη στη βουλη: Έριξε λάθος ψηφοδέλτια – Μπερδεύτηκε σε μια απλή ψηφοφορία με 3 κάλπες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν πρωτάρης την πάτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ψηφοφορία στη Βουλή – και ήταν ο μόνος που την έπαθε σε μία σχετικά απλή ψηφοφορία με 3 κάλπες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έριξε άλλα ντ’ άλλων στην ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους, τους κοσμήτορες και τους γραμματείς της Βουλής. Όταν έγινε αντιληπτά τα λάθη Ανδρουλάκη προκλήθηκε αναστάτωση και χρειάστηκε η «συνδρομή» του Κώστα Τασουλα για να αποκατασταθούν τα λάθη που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

5924451

Συγκεκριμένα ο Ν. Ανδρουλάκης φέρεται να μπέρδεψε τα ψηφοδέλτια και τα έριξε σε λάθος κάλπες, ενώ ξέχασε και να τα υπογράψει! Σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε στην κάλπη τωναντιπροέδρων το ψηφοδέλτιο των κοσμητόρων και στην κάλπη των κοσμητόρων τους αντιπροέδρους.  Ευτυχώς τα ψηφοδέλτια (καίτοι ανυπόγραφα) είχαν το όνομά του.

5924448

Έτσι με την «άδεια» του Κ. Τασούλα τα ψηφοδέλτια του Ν. Ανδρουλάκη δεν θεωρήθηκαν άκυρα (για να μην γίνει σούσουρο), αλλά «μεταφέρθηκαν» στην σωστή κάλπη και προσμετρήθηκαν κανονικά!

Κατά συνείδηση η ψήφος στους αντιπροέδρους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής ήταν πρωτοφανής στα χρονικά. Η ηγεσία Ανδρουλάκη δεν μπόρεσε να καταλήξει σε μία θέση του κόμματος και έδωσε εντολή για ψήφο κατά συνείδηση! Από την κατά συνείδηση ψήφο εξαιρέθηκαν οι Σπαρτιάτες, καθώς το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μην ψηφίσει τον αντιπρόεδρο που πρότειναν. Όμως στους αντιπροέδρους για τα άλλα κόμματα η απόφαση ελήφθη… κατά συνείδηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ