Καμαρώστε τον πατριώτη Βασίλη Στίγκα στον Γιώργο Λιάγκα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πολιτευτής του Λεβέντη που είχε πάρει 700 ψήφους πανελλαδικά, εμφανίζεται τώρα ως εθνοσωτήρας και μεγάλος πατριώτης. Στην ουσία, αναπαράγει τις ίδιες αθλιότητες Λεβέντη, ο οποίος μάλιστα είχε ζητήσει και την αθώωση του Χριστοφοράκου, πολλά χρόνια πριν τον αθωώσει εντέλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη…

IMG 3087

Ο Βασίλης Στίγκας λοιπόν των «Σπαρτιατών», από την Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά και το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, σημαδεύτηκε φαίνεται περισσότερο από την Ένωση Κεντρώων. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα είπε σήμερα στην εκπομπή του Λιάγκα, όπου και χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «ακροδεξιό»… Όπως ακριβώς έκανε και ο Βασίλης Λεβέντης, επειδή ο πρώην υπουργός άμυνας, κατέθετε στεφάνι στα Ίμια…

IMG 3088
Τι έλεγε ο Βασίλης Λεβέντης για τον Πάνο Καμμένο

Το πόσο «πατριώτης» όμως είναι ο Βασίλης Στίγκας, φάνηκε και από την γενικότερη τοποθέτηση του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα… Την ώρα που η Ελλάδα βράζει από τις μεθοδεύσεις για την εξαφάνιση της Κύπρου από τους νατοϊκούς χάρτες και την παραβίαση της σύμβασης του Μοντρέ αναφορικά με τα Δαρδανέλια, ο Στίγκας προσπαθούσε να φτιάξει το προφίλ του! 

Την ώρα που ετοιμάζεται η μεγάλη προδοσία στο Αιγαίο, ο Στίγκας συκοφαντούσε τον Καμμένο λέγοντας ότι στήριξε την συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στην πραγματικότητα ο Πάνος Καμμένος είναι ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε για αμιγώς πρακτικούς λόγους από την καρέκλα, καταψηφίζοντας φυσικά την επαίσχυντη συμφωνία. Ενώ ακόμα και σήμερα μάχεται στη δικαιοσύνη για να αποδείξει ότι ήταν προϊόν διαφθοράς και σκανδάλου.

Και φυσικά δεν είπε κουβέντα για την εξεταστική που κατέθεσε χθες ο Κυριάκος Βελόπουλος, προκειμένου να διερευνηθεί και να τεκμηριωθεί η δυνατότητα ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Την ώρα που ακόμα και το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής αποκαλύπτει ότι η ακρίβεια στην Ελλάδα είναι προϊόν της κερδοσκοπίας των καρτέλ και των νταβατζήδων, ο Στίγκας μιλούσε για τις καρέκλες στο κοινοβούλιο!

Πατριώτης από τα Lidl…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ