Θρηνος για τα δυο αδέρφια που έφυγαν ο ένας μετά τον αλλο απο τη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν μπορεί να τη χωρέσει ο νους την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με δύο αδέρφια να φεύγουν από τη ζωή με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

Πρόκειται για δύο παλικάρια 38 και 32 ετών από τη Νέα Μηχανιώνα, που άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα σε 6 ώρες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους.

Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο, ο 38χρονος Θοδωρής νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο και έπειτα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Μόλις μια ημέρα μετά, ο 38χρονος κατέληξε από πνευματική εμβολή. Στο σημείο έσπευσε ο 32χρονος αδερφός του, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε την δυσάρεστη εξέλιξη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγες ώρες μετά κατέληξε από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

ADERFIA THESSALONIKI3

Τραγική φιγούρα ο πατέρας των δυο παλικαριών, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τον βρήκε. Όπως λέει ο ίδιος, ο μικρότερος γιος του δεν άντεξε τον χαμό του αδερφού του και άφησε την τελευταία του πνοή, την ίδια μέρα.

«Τα δύο παιδιά μου έφυγαν με διαφορά 6 ωρών. Ο μεγάλος είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή του και μετά από λίγο καιρό έφυγε. Και ο άλλος δεν το άντεξε. Στενοχωρήθηκε, νευρίασε και δεν άντεξε η καρδιά του. Έχασα και τη γυναίκα μου από καρκίνο πριν από 28 χρόνια και τώρα είμαι μόνος. Αυτά τα παιδιά ήταν το στήριγμά μου. Δεν έχω κανέναν. Μόνο τον αδελφό μου. Τι να πω; Τα παιδιά μου ήταν λουλούδια. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας. Δεν μπορώ να το πιστέψω» δήλωσε ο πατέρας των αδερφών μιλώντας στο newsit.gr.

«Είχαν μεγάλη αγάπη και αδυναμία ο ένας στον άλλο. Ήταν πολυ ευγενικά παιδιά, ψυχούλες. Ο ένας ήταν πάντα στο πλευρό του άλλου σε όλα. Καρδιά μάλαμα και οι δύο. Ο μεγάλος έσπασε το πόδι του στο τροχαίο που είχε, έμεινε για δέκα μέρες στο νοσοκομείο, έγιναν οι επεμβάσεις στο πόδι και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Την επόμενη ημέρα από την μεταφορά του πέθανε από πνευμονική εμβολή. Πήραν από το κέντρο αποκατάστασης τον αδελφό του και τον κάλεσαν να πάει. Και του είπαν ότι πέθανε. Νευρίασε, στενοχωρήθηκε και είπε στους φίλους που ήταν μαζί του, ότι ζαλίστηκε  και έπεσε κάτω. Ήρθαν ασθενοφόρα, προσπάθησαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Όμως στη διαδρομή δεν άντεξε και έφυγε. Δεν πρόλαβαν να ζήσουν τα παιδιά» ανέφερε ο θείος τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ