Ροδος: Ιδιοκτήτης γειτονικού καταστήματος έδειρε τον σερβιτόρο του αλλου καταστήματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μια καταγγελία διαδέχεται την άλλη στη Ρόδο, με νέο κρούσμα τον άγριο ξυλοδαρμό σερβιτόρου από τον εργοδότη του!

Την υπόθεση αποκάλυψε το Star και το ντροπιαστικό περιστατικό συνέβη στο τουριστικότερο σημείο του νησιού, στην Παλιά Πόλη, και μπροστά σε δεκάδες τουρίστες.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ομάδα ατόμων που επιτίθεται στον νεαρό σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί! Ο εργαζόμενος για να γλιτώσει, μπήκε στην επιχείρηση όπου εργάζεται. Εκεί όμως τον ακολούθησαν δράστες, συνεχίζοντας να τον χτυπάνε όπως κατήγγειλε το θύμα μιλώντας στο Star και την απεσταλμένη του σταθμού στη Ρόδο, Κατερίνα Ρίστα.

«Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Καταγγελία έκανε ο εργοδότης μου», είπε ο νεαρός, ενώ δράστης είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης που βρίσκεται πολύ κοντά στο μαγαζί που εργάζεται ο ίδιος.

Αιτία ήταν ότι ο ιδιοκτήτης του άλλου καταστήματος θεώρησε ότι ο σερβιτόρος του πήρε δυο πελάτες! «Έφαγα ξύλο, επειδή του πήρα δύο πελάτες», δήλωσε το θύμα στο Star, ενώ ο εργοδότης και το θύμα κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και απειλή. Σε βάρος του κατηγορούμενου όπως και σε βάρος του γιου του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ο δε καταγγελλόμενος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μίλησε αποκλειστικά στο Star:

«Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω “Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα”. Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά».

Να σημειωθεί ότι στη Ρόδο μόνο τους τελευταίους δύο μήνες, πέντε εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε παρόμοιες καταγγελίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ