Σάλος από τις καταγγελίες ισραηλινού καθηγητή που συνελήφθη στην Κύπρο: Ο Μπάιντεν έπαιρνε μίζες από τους κινέζους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ισραηλινός καθηγητής Δρ. Gal Luft, ο «αγνοούμενος μάρτυρας» στην έρευνα για τη διαφθορά Μπάιντεν, κατηγορεί τους Μπάιντεν ότι λάμβαναν δωροδοκίες από άτομα που συνδέονται με τις κινεζικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες και χρησιμοποίησαν έναν πληροφοριοδότη του FBI με το όνομα «One Eye» για να μοιραστούν απόρρητες πληροφορίες με το Κινέζικο κράτος.

Σε ένα αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύθηκε στη New York Post, ο Luft ισχυρίζεται ότι έδωσε τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μπάιντεν σε έξι αξιωματούχους του FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια μυστικής συνάντησης στις Βρυξέλλες τον Μάρτιο του 2019, αλλά ισχυρίζεται ότι συγκαλύφθηκαν.

Ο Luft αποκαλύπτει ότι ενημέρωσε οικειοθελώς την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μια πιθανή παραβίαση της ασφάλειας και διακυβευτικές πληροφορίες σχετικά με τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος διεκδικούσε να είναι ο επόμενος πρόεδρος εκείνη την εποχή.

Ωστόσο, αντί να αναγνωριστεί ως πληροφοριοδότης, ισχυρίζεται ότι έχει γίνει πλέον στόχος των ίδιων ανθρώπων που ενημέρωσε.

Ο Λουφτ ισχυρίζεται ότι η πρόσφατη σύλληψή του στην Κύπρο ήταν μια προσπάθεια να τον αποτρέψει από το να καταθέσει στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής για την διαφθορά της οικογένειας Μπάιντεν.

Ο Luft αρνείται ότι είναι έμπορος όπλων δηλώνοντας ότι «δεν έχει πουλήσει ούτε σφαίρα σε όλη του τη ζωή».

Δηλώνει περαιτέρω ότι «πουθενά στο κατηγορητήριό μου το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν ισχυρίστηκε ή παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία ότι αγόρασα, πούλησα έστειλα ή χρηματοδότησα όπλα».

Ο Luft ισχυρίζεται ότι ο Joe Biden, λίγο μετά την θητεία του ως Αντιπρόεδρος του Ομπάμα, παρευρέθη σε μια συνάντηση στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Ουάσιγκτον, με τον γιο του Hunter και αξιωματούχους της Κινεζικής εταιρείας Ενέργειας.

Ο Λουφτ ισχυρίζεται ότι ο ισχυρισμός του για τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε αργότερα όταν ο διάσημος φορητός υπολογιστής που ανήκε στον Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος περιείχε όλα τα email και τις αποδείξεις, παραδόθηκε στο FBI.

Σύμφωνα με το Luft, η Κινέζικη εταιρεία ενέργειας CEFC πλήρωνε στον Χάντερ 100.000 δολάρια το μήνα και στον θείο του Τζιμ Μπάιντεν 65.000 δολάρια σε αντάλλαγμα για τις διασυνδέσεις τους και τη χρήση του ονόματος Μπάιντεν για την προώθηση της Πρωτοβουλίας της Κίνας «Belt and Road» (δρόμος του Μεταξιού» παγκοσμίως.

Ο Λουφτ αρνείται ότι δρα ως μη εγγεγραμμένος ξένος πράκτορας και αμφισβητεί το γεγονός ότι κατηγορείται για τη συγγραφή ενός άρθρου για το οποίο δεν έλαβε καμία πληρωμή όταν η επιρροή των Μπάιντεν για λογαριασμό ξένων κυβερνήσεων μένει ατιμώρητη.

«Γιατί η μητέρα όλων των υποθέσεων, που είναι η συστημική επιρροή του Μπάιντεν που έδρασε για λογαριασμό ξένων κυβερνήσεων από τις οποίες μάλιστα εισέπραξαν εκατομμύρια μένει ατιμώρητη;»

Ο Λουφτ προκαλεί την κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά της μυστικής συνεδρίασης των Βρυξελλών με το FBI και να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία εναντίον του.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για την μεγαλύτερη υπόθεση διαφθοράς στην νεότερη πολιτική ιστορία των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ