Οι Κινέζοι κάνουν δοκιμές τρένων υψηλής ταχύτητας με 453 χλμ/ώρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εθνικός σιδηροδρομικός φορέας, Όμιλος Σιδηροδρόμων Κινεζικού Κράτους, δήλωσε το Σάββατο ότι τα τρένα υψηλής ταχύτητας ταξίδεψαν πρόσφατα με 453 χιλιόμετρα την ώρα και 420 χιλιόμετρα την ώρα σε δοκιμαστικές διαδρομές, μια ακόμη απόδειξη της ταχείας ανάπτυξης της Κίνας στα τρένα υψηλής ταχύτητας σύμφωνα με το ‘Διεθνές Ράδιο της Κίνας’.

Οι δοκιμαστικές διαδρομές πραγματοποιήθηκαν κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας που συνδέει το Fuzhou και το Xiamen στην επαρχία Fujian για να μετρηθεί η απόδοση των τρένων αφού εξοπλίστηκαν με νέα τεχνολογικά εξαρτήματα.

Την Τετάρτη, τα δοκιμαστικά τρένα διέσχισαν το ένα το άλλο στη γέφυρα του κόλπου Meizhou και ταξίδεψαν προς αντίθετες κατευθύνσεις με 453 χλμ/ώρα.

Την Πέμπτη, τα δοκιμαστικά τρένα κινήθηκαν με ταχύτητα 420 χλμ/ώρα από αντίθετες κατευθύνσεις πάνω από τη σήραγγα Haiwei.

Καθώς η Κίνα προσπαθεί να αναπτύξει ταχύτερα τρένα, αλλάζει επίσης τις σιδηροδρομικές υποδομές της. Ορισμένες νέες σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας έχουν κατασκευαστεί για να επιτρέψουν σε πιο προηγμένα τεχνολογικά τρένα να κινούνται με υψηλότερες ταχύτητες στο μέλλον.

2 26

Πειράματα έδειξαν ότι η εφαρμογή νέων τεχνολογιών βελτιώνει ορισμένους δείκτες στην τάση. Δείχνει επίσης ότι οι τεχνολογίες ασφάλειας των σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας, ισχύος, κατανάλωσης ενέργειας, κραδασμών, επιτάχυνσης και ευστάθειας στο φρενάρισμα της Κίνας θα συνεχίσουν να ηγούνται του κόσμου.

Επί του παρόντος, τα ταχύτερα τρένα υψηλής ταχύτητας στην Κίνα είναι ο σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας Πεκίνου-Σανγκάη, ο σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας Πεκίνου-Τιαντζίν, ο σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας του Πεκίνου- Ζανγκιάκου και ο σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας Τσενγκντού-Τσονγκκίνγκ.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ