Βουλή: Κατέρρευσε ο Κουτσούμπας από πόνο στη μέση. Διακόπηκε η συνεδρίαση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχεδόν κατέρρευσε στο βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Κουτσούμπας! Ο γραμματέας του ΚΚΕ πονούσε στη μέση και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Χρειάστηκε να τον πιάσουν όρθιο για να μην πέσει από το βήμα της Ολομέλειας.

Συγκεκριμένα την ώρα που μιλούσε για τις προγραμματικές δηλώσεις και αναφερόταν στο άρθρο 16 του Συντάγματος, σταμάτησε να μιλά και άρχισε να τρίβει την μέση του. «Έχω την μέση μου», είπε απολογητικά και προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του.

Η προσπάθεια κράτησε λίγα δευτερόλεπτα καθώς ο γραμματέας του ΚΚΕ δεν μπορούσε να σταθεί καν όρθιος! Ο Δ. Κουτσούμπας πιάστηκε από το βήμα της Ολομέλειας για να κρατηθεί. Αμέσως έσπευσαν δίπλα του βουλευτές αλλά και υπάλληλοι της Βουλής. Ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ήταν εκτός Ολομέλειας μπήκε για να δει τι γίνεται χωρίς να πλησιάσει τον γραμματέα του ΚΚΕ. Γύρω από τον Δ. Κουτσούμπα ήταν βουλευτές – γιατροί και βουλευτές του ΚΚΕ που τον κρατούσαν. Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας διέκοψε την συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε μετά από 5 λεπτά με τον Δ. Κουτσούμπα να συνεχίζει την ομιλία του και να ξεσπούν θερμά χειροκροτήματα από τους βουλευτές όλων των κομμάτων! «Ευχαριστώ. Η διάγνωση βγήκε, αποδείχιθηκε ότι έχουμε πολλούς γιατρούς εδώ μέσα. Ήταν ένας σπασμός στη μέση. Το ξέρουμε, το παρακολουθούμε», σχολίασε ο Δ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε αστειευόμενος: «η συμβουλή για να χάσω κιλά δεν γίνεται τώρα, αυτό το πεντάλεπτο». Σημειώνεται ότι για καλό και κακό δίπλα στον Δ. Κουτσούμπα όσο μιλούσε ήταν μία καρέκλα.

«Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο, όχι για την ομιλία, ούτε για το ωραίο, το μεγάλο και το συγκλονιστικό», σχολίασε ο Δ. Κουτσούμπας όταν ολοκήρωσε την ομιλία του.
«Μας κοψοχολιάσατε», είπε ο πρόεδρος της Βουλής και κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη να μιλήσει ρωτώντας: «εσείς με το πόδι σας είστε εντάξει;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ