Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο Συριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο Σύρο μετά από κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στη Λάρισα.

Στον 45χρονο ένστολο που σήμερα βρέθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας δεν απαγγέλθηκε κατηγορία καθώς εκκρεμεί η ιατροδικαστική εξέταση.

«Πρώτον ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος και εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη. Δεύτερον όπως ενημερωθήκαμε από τον κύριο εισαγγελέα διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση. Ήδη ο εντολέας μου είναι ελεύθερος. Δεν έχω δικαίωμα να σας πω περισσότερα επί της υποθέσεως και της ποινικής δικογραφίας, διότι η υπόθεση εξελίσσεται αυτή τη στιγμή» είπε ο δικηγόρος του αστυνομικού κ. Δημοσθένης Γούλας, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

«Ήταν μια άσχημη στιγμή» είπε ο 45χρονος αστυνομικός

Ο 45χρονος ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε θανάσιμα τον 20χρονο μετά από επεισοδιακή καταδίωξη χθες στην Εθνικό Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ότι «ήταν μια άσχημη στιγμή».

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γ. Καλλιακμάνης, ο 45χρονος αστυνομικός σκόνταψε κατά την διάρκεια της καταδίωξης και το όπλο του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 20χρονο από τη Συρία.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά παρά τις προσπάθειες αναζωογόνησης ο νεαρός κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ