Βίντεο δείχνει Τούρκους γκρίζους λύκους να «προπονούνται» στον βιασμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο βιασμός έχει χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία ως όπλο πολέμου και κυριαρχίας. Το Βίντεο που ακολουθεί, όπου οι Τούρκοι νέοι εκπαιδεύονται από τους Γκρίζους λύκους για το πώς να διαπράττουν βιασμό, είναι ένα φρικτό παράδειγμα του παραπάνω και της νοσηρής κατάστασης του μυαλού ορισμένων Τούρκων.

“Τα τουρκικά στρατεύματα που συμμετείχαν στην εισβολή και την κατοχή της Κύπρου του 1974 ήταν διαβόητα για τον εκτεταμένο βιασμό γυναικών και κοριτσιών. Σε μια περίπτωση, είκοσι πέντε κορίτσια που ανέφεραν τους βιασμούς τους από Τούρκους στρατιώτες σε Τούρκους αξιωματικούς βιάστηκαν ξανά από αυτούς τους αξιωματικούς .” [Έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Κύπρο, 1974 (Λονδίνο: 1980), 121-22.]

Σημείωση 1: Στα θύματα βιασμού δεν περιλαμβάνονται μόνο γυναίκες (όλων των ηλικιών), αλλά κορίτσια, αγόρια και άνδρες.
Σημείωση 2: Οι Γκρίζοι Λύκοι (“Ülkü Ocakları”), μια τουρκική ακροδεξιά παραστρατιωτική, υπερεθνικιστική, νεοφασιστική και ισλαμοεθνικιστική οργάνωση και πολιτικό κίνημα που ιδρύθηκε το 1968, ήταν και εξακολουθεί να σχετίζεται άμεσα με την κυβέρνηση της Τουρκίας από την ίδρυσή της .

Δείτε το αηδιαστικό βίντεο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ