Εγκεφαλικά νεκρός ο 57χρονος που τον πάτησε με το αυτοκίνητό του 33χρονος Τούρκος στον Εβρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάστατοι παραμένουν οι πολίτες του Έβρου από την αναπάντεχη κατάληξη που είχε το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στο Τελωνείο των Κήπων, όταν ένας 57χρονος Έλληνας και ένας 33χρονος Τούρκος καβγάδισαν άγρια, ενώ περίμεναν στον έλεγχο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να παρασύρει τον πρώτο με το αυτοκίνητό του, στέλνοντάς τον σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο!

Στενοί συγγενείς του άτυχου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι, πλέον, εγκεφαλικά νεκρός, μιλούν στο newsit.gr για την τελευταία ενημέρωση των γιατρών. «Μας λένε ότι είναι κλινικά νεκρός» αναφέρει ο ξάδερφος του 57χρονου από τη Γεμιστή Φερών στον Έβρο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφότου φέρεται να τον χτύπησε με αυτοκίνητο ένας 33χρονος Τούρκος μετανάστης, κάτοικος Γαλλίας. Μετά την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο, ο 57χρονος κατέρρευσε, χτυπήμενος στο κεφάλι.

«Είναι πολύ σοβαρό αυτό που συνέβη. Δεν ξέρουμε τίποτα περισσότερο. Στην αρχή, στις 12:00, μας είπαν ότι πέθανε, αλλά τώρα μας λένε ότι είναι κλινικά νεκρός και περιμένουμε», αναφέρει με τη σειρά της η νύφη του 57χρονου. «Ο ξάδερφός μου έχει τρία παλληκαράκια, τα δύο είναι παντρεμένα. Τα παιδιά μαζί με την σύζυγό του θα δουν τι θα κάνουν με αυτό που τους συνέβη. Τώρα τα έχουμε όλοι χαμένα», προσθέτει ο ξάδερφος του άτυχου 57χρονου.

Το χρονικό του δράματος

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο των Κήπων, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους άλλους οδηγούς, με έναν από αυτούς να προχωρά ακάθεκτος και να τον χτυπά με το αυτοκίνητό, προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι. Αστυνομικοί συνέλαβαν με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο τον αδίστακτο οδηγό, ο οποίος αποδείχθηκε πως επρόκειτο για 33χρονο Τούρκο, μόνιμο κάτοικο Γαλλίας, που επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο δράστης, ο οποίος αρνείται κάθε κατηγορία, θα οδηγηθεί στις 10 το πρωί της Τρίτης 11/7 ενώπιον του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ