Ζελένσκι: Σύμμαχος του Ερντογάν, επικίνδυνος για την Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς η στάση της Ελλάδας έναντι της Ουκρανίας, αποδεικνύεται ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα της νεότερης ιστορίας.

Η Ελλάδα θυσίασε τα πάντα για να ενισχύσει την Ουκρανία. Δεν μιλάμε μόνο για την φτωχοποίηση, την απώλεια δισεκατομμυρίων από την ελληνική οικονομία λόγω του εμπάργκο και την γεωπολιτική ρήξη με μία χώρα με την οποία είχαμε καλές σχέσεις, την Ρωσία δηλαδή.

Μιλάμε ακόμα και για τον αφανισμό – σύμφωνα με τα λόγια υπουργού – της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Ουκρανίας, η οποία βρέθηκε μεταξύ σφύρας και άκμονος, με το ελληνικό κράτος να φέρει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την εθνική τραγωδία την οποία ακόμα και σήμερα αποκρύπτει.

Η Ελλάδα επίσης αφόπλισε τα νησιά της για να βοηθήσει την Ουκρανία, όταν όμως η πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με τον τέως υπουργό άμυνας επισκέφτηκαν το Κίεβο για να παραδώσουν επίσημα τα τεθωρακισμένα -που επισημαίνουμε, έφυγαν από τα ελληνικά νησιά- ο Ζελένσκι όχι μόνο δεν ανάρτησε ούτε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αλλά αντίθετα, την ίδια στιγμή, ευχαριστούσε τον Ερντογάν!

Η Τουρκία αντίθετα, έχει θησαυρίσει από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Παίζοντας το ρόλο του επιτήδειου ουδέτερου, έγινε το κέντρο παράκαμψης κυρώσεων, εξοικονομώντας δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ. Αναβαθμίστηκε γεωπολιτικά, οικονομικά και φυσικά, στρατιωτικά.

Η επιτομή της αχαριστίας Ζελένσκι, είναι η ίδρυση και λειτουργία εργοστασίου μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Τουρκίας, σε ουκρανικό έδαφος. Πρόκειται για την απόλυτη εθνική ήττα της Ελλάδας, για την οποία η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία κάποια στιγμή θα απολογηθεί.

Διαβάστε στην συνέχεια Η μυστική αποστολή όπλων στην Ουκρανία από τις στρατιωτικές αποθήκες στην Κοζάνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ