Ερωτήματα και έκκληση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για την κατάργηση του Ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) Λαμπείας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύριοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι

ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΛΑΜΠΕΙΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ !!!…

Δυστυχώς άμεσα κλείνουν, στην Ηλεία τρία (Λαμπείας, Καρατουλα και Βαρθολομιού)

Η Κυβέρνηση που ψηφίστηκε από το 41% του ελληνικού λαού κλείνει εν ψυχρώ τα Ταχυδρομεία της χώρας!….

Εμείς πρώτοι κάναμε -οσο οι δυνάμεις μας το επέτρεπαν, βλέπετε παρακάτω τεκμηριωμένο έγγραφο μας προς όλους τους αρμόδιους- αγώνες για να κρατήσουμε το Ταχυδρομείο Λαμπείας που έχει ιδιαιτερότητες (και βέβαια τα ΕΛΤΆ  ΛΑΜΠΕΊΑΣ, δεν συγκρίνεται στην Ηλεία με το Καρατουλα και το Βαρθολομιό που έχουν δίπλα τους άλλα Ταχυδρομεία, πλην και αυτά κακώς τα κλείνουν). Και δυστυχώς δεν βρήκαμε καμιά συμπαράσταση ούτε από τον Δήμο, ούτε από την π. Νομαρχία αλλά κυρίως ούτε από τους Βουλευτές Ηλείας (ακόμη και από αυτούς της Αντιπολίτευσης) παρά το γεγονός στείλαμε τεκμηριωμένα έγγραφα και τους ενοχλήσαμε προφορικά (αναφέρω ενδεικτικά την αδιαφορία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλαματιανού αλλά και των άλλων που ενοχλήσαμε), ενώ διαβάζουμε στο παρακάτω ότι οι βουλευτές της Αρκαδίας ευαισθητοποιήθηκαν και έκαναν ερωτήσεις στη Βουλή…

Βέβαια οι συμπολίτες μου φηφισαν (και καλά έκαναν , δικαίωμα τους, αλλά να τώρα τα “χαΐρια” μας) την Κυβέρνηση που καρατομεί τα ΕΛΤΆ, σε υψηλά ποσοστά….

Και το τραγικότερο όλων είναι, οτι ο νέος Υπουργός Παπαστεργίου π. Δήμαρχος Τρικάλων (στη θέση του Πιερακακη) που ήταν και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, είναι ο νέος σφαγέας των Ταχυδρομείων….

Ο πρόεδρος του “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ” και της Κίνησης Πολιτών “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ”

Σωτήρης Χ Σωτηρόπουλος 

sotiropoulos n

ΕΠΑΝΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΑΣ (πριν ένα χρόνο) ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟΥ ΛΑΜΠΕΙΑΣ ΗΛΕΊΑΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ, ΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

iliaenimerosi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ