Ιατρικός εξευτελισμός του Αντώνη Σαμαρα απο τις επιλογές Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρως απομονωμένος και με μηδενικά ερείσματα στην κοινοβουλευτική ομάδα, είναι πλέον ο Αντώνης Σαμαράς.

Τα απανωτά χτυπήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη με την αναγνώριση του γάμου ομοφυλόφιλων αλλά και τον διάλογο με την Τουρκία για τις «θαλάσσιες ζώνες», όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε στο Μπλούμπεργκ, έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Μεσσήνιο.

Η εξαφάνιση του από τη Βουλή κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων, είναι μόνο το ένα σκέλος, το εμφανές.

Στο παρασκήνιο, ο Αντώνης Σαμαράς επιχείρησε να μετρήσει δυνάμεις εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας, προκειμένου να μπορέσει να δομήσει μία «εσωκομματική αντιπολίτευση» ώστε να αποτρέψει τους σχεδιασμούς Μητσοτάκη στα δύο συγκεκριμένα θέματα, καθώς εάν υλοποιηθούν, θα αποτελέσουν προσωπικό του εξευτελισμό.

Ο ίδιος προσωπικά άλλωστε είχε εκτεθεί δημόσια πριν από τις εκλογές, εκφράζοντας την αποδοκιμασία του τόσο στη διαδικασία «αντικατάστασης» του θεσμού της οικογένειας, όσο και στην έναρξη συνομιλιών με τους «πειρατές».

Τα αποτελέσματα ήταν άκρως απογοητευτικά. Η επιρροή του Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα, μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Κυριάκος θα επιβάλλει τις απόψεις του και ο Σαμαράς θα υποστεί έναν ιστορικό εξευτελισμό…

Πηγη: newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ