Σάλος με το “σαβανοροζ” αεράτο φόρεμα της Δέσποινας Βανδή – Τι χάλια ειναι αυτά της γράφουν στα σχόλια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aγριο «κράξιμο» στο twitter έφαγε η Δέσποινα Βανδή λόγω του αποκαλυπτικού φορέματος με το οποίο εμφανίστηκε στο birthday party του Δημήτρη Γιαννέτου, όπου συνοδευόταν από τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη

.

Ενα φωτογραφικό στιγμιότυπο των τεσσάρων, το οποίο ανέβασε σε story του στο Instagram ο εορτάζων, έγινε viral, με τη… χολή του ηλικιακού και σεξιστικού ρατσισμού να πέφτει σε γερές δόσεις επάνω στην 53χρονη πλέον (και full in love!) τραγουδίστρια.

vandi

«Οταν φόραγε τέτοια η Μπεζαντάκου (στα 30 της βεβαίως) έλεγαν ότι είναι τραγουδιάρα της εθνικής οδού με υποχρεωτική κονσομασιόν. Τώρα που φοράει τέτοια η σιτεμένη πρώτη φίρμα αοιδός, είναι statement outfit. Για γέλια είναι οι γελοίοι και η ίδια για κλάματα…» σημείωσε μία (προφανώς) hater της Δέσποινας Βανδή, σέρνοντας πρώτη τον… χορό των αρνητικών σχολίων εναντίον της. «Και δίπλα η κόρη… για να μαθαίνει!» σχολίασε άλλος. «Μωρέ, ας κάνει ό,τι θέλει ιδιωτικά. Αυτή η αυτοπροβολή της είναι για γέλια πλέον, για γέλια… Τελικά οι γυναίκες όταν περνάτε κλιμακτήριο γιατί το παίζετε μπεμπέκες και σεξουάλες;» αναρωτήθηκε ειρωνικά ένας τρίτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ