Άγριο ξύλο στη Βουλή του Κοσόβου: Γενική σύρραξη και μπουνιές ανάμεσα σε Αλβανούς βουλευτές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάος επικράτησε σήμερα Πέμπτη στη Βουλή του Κοσόβου, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την κατάσταση στους τέσσερις σερβικούς δήμους στον βορρά, καθώς σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ βουλευτών.

Ειδικότερα, τη στιγμή που στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Άλμπιν Κούρτικαι αναφερόταν στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για την αποκλιμάκωση της έντασης, μία βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος κόλλησε στο αναλόγιο μια φωτογραφία, η οποία τον απεικονίζει να έχει μεγάλη μύτη σαν τον Πινόκιο! Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπεσνίκ Μπισλίμι σηκώθηκε από τα κυβερνητικά έδρανα, ξεκόλλησε τη φωτογραφία και την έσκισε επιδεικτικά.

Τότε άλλος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος πλησίασε στην έδρα κρατώντας ένα μπουκάλι με νερό και κατάβρεξε τόσο τον Κούρτι, όσο και τον Μπισλίμι, με τον τελευταίο να αντιδρά πετώντας το μπουκάλι στο κεφάλι του βουλευτή-δράστη του μπουγελώματος. Στο σημείο εκείνο, στο κοινοβούλιο ξέσπασε γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα στους βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, με τους συμμετέχοντες να ανταλλάσσουν από σπρωξίματα μέχρι… γροθιές!

Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν, αλλά προηγουμένως, πέρα από τους ψυχραιμότερους, χρειάστηκε να παρέμβει και η φρουρά της Βουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ