Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται: Αν δεν θέλατε να ξεπουλήσουμε το Αιγαίο, ας μην μας δίνατε 40%

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν αναρωτιέστε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τέτοιο θράσος και κάνει λόγο ανοιχτά  για εθνική υποχώρηση στο θέμα του Αιγαίου, της ανατολικής Μεσογείου και φυσικά της Κύπρου,ένα παλαιότερο βίντεο του Μάκη Βορίδη, από την προηγούμενη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, θα λύσει κάθε απορία.

Ήταν μετά τις εκλογές του 2019, όπου η Νέα Δημοκρατία και οι πολιτευτές της θριάμβευσαν φορώντας περικεφαλαίες και παριστάνοντας τους μακεδονομάχους. Έπειτα λοιπόν από εκείνο το εκλογικό θρίαμβο, ήρθε στη Βουλή η πρόταση Βελόπουλου για την διενέργεια εξεταστικής για την Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του τότε εκπροσώπουτου διαβεβαίωνε ότι θα καταργήσει και ο ίδιος δεσμευόταν ότι θα βάλει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων.

Η απάντηση του Μάκη Βορίδη, ήταν αφοπλιστική: Εσείς που θέλετε την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, πήρατε μόλις 3%!

Αυτή η ιστορική παρέμβαση Βορίδη, δείχνει το άμεσο μέλλον: Εμείς που αφήσαμε την Αγία Σοφία να γίνει τζαμί, που επιτρέψαμε αλλαγή συνόρων μέσω του παράνομου μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, που δώσαμε το όνομα του Αιγαίου στην Τουρκία μέσω του TurkAegean, που φέραμε τους Τούρκους μέχρι τα ανοιχτά της Σητείας και τους αφήσαμε να εισβάλλουν στα Βαρώσια, πήραμε 40%. Άρα, δικαιούμαστε να δώσουμε ακόμα και τα Κύθηρα, άμα γουστάρουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ