Τουρίστας στη Ρόδο κατήγγειλε ιερεα για παρενόχληση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ρόδο σύμφωνα με την οποία ένας τουρίστας προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος ενός εφημέριου που ιερουργεί σε σημαντικό μοναστήρι του νησιού σύμφωνα με την οποία άλειψε με λάδι τα γεννητικά του όργανα!

Σύμφωνα με την «δημοκρατική», ο νεαρός που κατάγεται από την Εσθονία αλλά κατοικεί στην Φινλανδία είχε πάει το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μαζί με μια συνεργάτιδά του στο μοναστήρι όπου γνώρισαν τον εφημέριο.

Ο 30χρονος αγόρασε, όπως είπε, έναν σταυρό τον οποίον ξέχασε στο μοναστήρι και ο ιερέας του έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του το οποίο του είχε δώσει για να τον ενημερώσει.

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης ο Εσθονός πήγε εκ νέου στο μοναστήρι για να πάρει τον σταυρό και όπως ισχυρίστηκε ο εφημέριος του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιεί για τους επισκέπτες, με σκοπό να του δώσει ένα ιδιαίτερο δώρο…

Ο 30χρονος τον ακολούθησε και εκεί, όπως ισχυρίστηκε ο εφημέριος του ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι του και το εσώρουχό του και να βγάλει τη μπλούζα του για να τον αλείψει με λάδι!

Τότε όπως υποστήριξε άρχισε να τον αλείφει στα γεννητικά του όργανα με λάδι ενώ…επέμεινε αρκετά στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο αλλοδαπός δεν τον σταμάτησε καθώς πίστεψε ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη διαδικασία. Ωστόσο, το μεσημέρι της ίδιας μέρας πήγε σε αστυνομικό τμήμα όπου έκανε καταγγελία και μήνυση σε βάρος του εφημέριου.

Οι αστυνομικοί του οικείου τμήματος αναζήτησαν τον εφημέριο στα όρια του αυτοφώρου και τελικώς συνέλαβαν χθες το απόγευμα τον 49χρονο ιερέα, κάτοικο δημοτικής κοινότητας στην δυτική πλευρά του νησιού.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι ο εφημέριος υπηρετεί το ποίμνιο σε ιερό ναό ιδιαίτερης θρησκευτικής αξίας στη Νότια Ρόδο και είναι ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο 49χρονος ισχυρίζεται ότι άλειψε τον τουρίστα γιατί είχε εξανθήματα!

Η δικογραφία θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ