Μνημείο πατριωτισμού η ομιλία του Παύλου Πολάκη – τι είπε για τα εθνικά θέματα, τον φράχτη αλλά και την πανδημία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μία συγκλονιστική ομιλία, πραγματικό μνημείο πατριωτισμού και δυναμικής αντιμετώπισης των εθνικών θεμάτων αλλά και των προκλήσεων σε θέματα διαφθοράς, καθώς και την εθνική τραγωδία στην οποία μετετράπη η πανδημία λόγω της κυβέρνησης, ο Παύλος Πολάκης έδειξε πως θα ήταν ένας ιδανικός αρχηγός για την αξιωματική αντιπολίτευση, απέναντι σε μία τέτοια κυβέρνηση.

Είναι η Αριστερά του Τσε που έχει ανάγκη η Ελλάδα, απέναντι στην αριστερά του Σόρος, που έκανε κυβέρνηση τον Μητσοτάκη…

Δυστυχώς, δεν θα είναι υποψήφιος…

Δείτε ενδεικτικά τι είπε για τα εθνικά θέματα:

Τέλος, σημαντικό μερίδιο στην ήττα έπαιξε και η παντελής απουσία αντιπολίτευσης σε καίρια εθνικά θέματα. Κάναμε μείζον ζήτημα τον φράκτη (ενώ δεν έπρεπε, καθώς και εμείς τον προχωρήσαμε αφού αποτελεί τμήμα του επιχειρησιακού σχεδίου της χώρας για τη φύλαξη των συνόρων) και δεν ‘σηκώσαμε’ την ακύρωση του East Med (ενώ έπρεπε, καθότι ο αγωγός καθιστούσε ενεργειακό κόμβο την Ελλάδα και μας έδινε γεωστρατηγικό βάθος και ισχύ)! Επιτρέψαμε στον Μητσοτάκη να εργαλειοποιήσει τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, χωρίς ποτέ να του ασκήσουμε σοβαρή κριτική που δεν παρεμπόδισε τη σύναψη του τουρκολιβυκού Μνημονίου και την διεθνή κατοχύρωση του Turkaegean, και χωρίς ποτέ να εξηγήσουμε επαρκώς στον Ελληνικό λαό ότι θα βρούμε μπροστά μας την οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Αίγυπτο και την Ιταλία με αναγνώριση μειωμένης επήρειας στα νησιά μας!

Δείτε την αναφορά του στην πανδημία:

Αυτή η αντίληψη κυριάρχησε καθ’ όλη την περίοδο 2019 – 2023.
Την είδαμε στην πανδημία, καθώς μετά το πρώτο κύμα ουσιαστικά νομιμοποιήσαμε στα μάτια του κόσμου τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης, οι οποίες τελικά οδήγησαν στο να είμαστε η πρώτη χώρα σε νεκρούς στη Δ. Ευρώπη ανά εκατομμύριο κατοίκους. Αντί όλοι μαζί να απαιτούμε καθημερινά τη δημιουργία πραγματικών ΜΕΘ, την πρόσληψη προσωπικού και την εισαγωγή και μαζική χρήση των φαρμάκων κατά του κορωνοιού, συνταχθήκαμε πίσω από το επικοινωνιακό αφήγημα της κυβέρνησης ότι ‘το εμβόλιο είναι το μοναδικό όπλο’, δεχθήκαμε αδιαμαρτύρητα τα αλλεπάλληλα σκληρά lockdowns για μεγάλα χρονικά διαστήματα (ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη επέστρεφε στην κανονικότητα) και δεν σταθήκαμε δίπλα στους πολίτες όταν βίωναν τον αυταρχισμό και τα αντιεπιστημονικά πειθαναγκαστικά μέτρα της ΝΔ. Φθάσαμε μάλιστα, μέχρι το σημείο να λέμε ότι, ‘κι εμείς τον Τσιόδρα θα βάζαμε’ και καλούσαμε τον Μητσοτάκη να διορίσει κοινής αποδοχής Υπουργό Υγείας για να εφαρμόσει την πολιτική της κυβέρνησης….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ