Οδηγός ταξι μετέφερε στο Ωνάσειο σε χρόνο-ρεκόρ τουρίστα με καρδιακό επεισόδιο και του εσωσε τη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την παραλιακή στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο μέσα μόλις 8 λεπτά κατάφερε να μεταφέρει πελάτη του ένας ταξιτζής, όταν διαπίστωσε πως κινδύνευε σοβαρά από καρδιακό επεισόδιο.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο STAR ο οδηγός ταξί Γιάννης Κώστας για τις στιγμές αγωνίας που έζησε, πριν από λίγες ημέρες άκουσε έναν τουρίστα που είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του μαζί με την κόρη και τη σύζυγό του, να του ζητά να τον μεταφέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο Ωνάσειο, καθώς είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Άμεσα ο κος Κώστας ενημέρωσε τις αρχές, με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να καταφτάνουν στο σημείο και να του ανοίγουν δρόμο, με αποτέλεσμα να καταφέρει να διανύσει απόσταση περίπου 18 χιλιομέτρων σε μόλις 8 λεπτά!

Μάλιστα, προς τιμήν του, ο ταξιτζής δεν δέχθηκε κανένα αντίτιμο για την κούρσα. Όταν, δηλαδή, οι συγγενείς του τουρίστα τον ρώτησαν «Τι σας οφείλω;», εκείνος τους απάντησε «είναι εντάξει, είναι εντάξει». Όπως είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός «να κοιτάξω το ταξίμετρο; Δεν το διανοείται κανείς, ένας συνάνθρωπος κινδύνευε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ