Σεισμός από τις αποκαλύψεις του έντιμου Παναγιώτη Νίκα για την σκοτεινή συμφωνία του Αντώνη Σαμαρά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Ο πριφερειάρχης για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, για τη θητεία του αλλά και για τον πόλεμο και την πίεση, όπως ο ίδιος είπε, που δέχτηκε.

Όπως είπε, πριν από έναν χρόνο επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και του ζήτησε την αλλαγή του επικεφαλής για τις εκλογές του 2023.

«Υπάρχει ένα τέλος εποχής για όλους και για όλα», είπε ο κ. Νίκας.

«Από την αρχή υπέστη πίεση από το «σύστημα» Σαμαρά και για την ομάδα μου και για τους αντιπεριφερειάρχες. Υπέστην βασανισμό και εχθρική στάση από αυτούς και από τα ΜΜΕ που επηρέαζαν. Είπα φεύγω, ησυχάστε, αλλά δεν μπορούσα να το πω δημόσια θα διαλύονταν τα πάντα. Έλεγαν και γράφονταν διάφορα, Μάθαινα από ΜΜΕ, ποτέ επίσημα, ότι επελέγη ο Κώστας Βλάσης για τη θέση υποψήφιου περιφερειάρχη, έλεγα δεν θα μου πούνε τίποτα; Υπήρχε μια προσπάθεια διάλυσης της παράταξης.»

Συνέχισε λέγοντας:

«Το χρίσμα δόθηκε σε νέο υποψήφιο, δεν ξέρω τι ιδιότητα είχε στο Μαξίμου χωρίς καμία αυτοδιοικητική εμπειρία, να τεθεί επικεφαλής των αντιπεριφερειαρχών, το ξεπερνάω.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκχωρηθεί στον Σαμαρά

Δεν θα κατεβάσω ανεξάρτητο συνδυασμό. Δεν θα το κάνω. Έχω τη δύναμη να μαζέψω άτομα αλλά δεν θα το κάνω. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν να πάνε όπου θέλουν, σε όποιο σχήμα θέλουν.

Με υπονόμευση και συκοφαντία με ίντριγκα δεν εχω στενοχώρια ούτε πικρία διότι φεύγω

Πικραίνεται αυτός που τον διώχνει ο λαός. Δική μου απόφαση και της οικογένειάς μου να φύγω. Είμαι υπερήφανος και τυχερός για τις τόσες εκλογές και τις τόσες νίκες.

Έχω πικρία για όλα αυτά που υπέστη, για το συγκεκριμένο σύστημα που υπάρχει. Ούτε από τον Τατούλη δεν αισθάνθηκα τόση πίεση. Ούτε για τον Κ. Βλάση έχω πικρία, με συγκλόνισε ο τρόπος που τραβήχτηκε το καλώδιο.

Να με αφήσουν ήσυχο τους 6 μήνες, δε θα ανακατευτώ πουθενά. Δεν θέλω να με νεκρολογούν.»

Τέλος, έκλεισε με μία φράση του Καραμανλή, «είναι μικρό το κακό αν χάσουμε τις εκλογές, αλλά είναι μεγάλο αν χάσουμε τον υπαρξιακό μας κώδικα.»

arcadiaportal.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ