Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Βορίδη στην κυβέρνηση: Τραμπουκισμός με τους Σπαρτιάτες μέσα στο κοινοβούλιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οξύτατη επίθεση στους Σπαρτιάτες έκανε ο Μάκης Βορίδης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του κόμματος Χαράλαμπου Κατσιβαρδά.

Ο βουλευτής διαμαρτυρήθηκε για τον βανδαλισμό που έγινε στο δικηγορικό γραφείο του και για την «ρητορική μίσους», όπως είπε, που εκπορεύεται κατά των Σπαρτιατών τους οποίους αποκαλούν φασίστες και νεοναζί.

«Εσείς δεν αναγνωρίσατε τον Κασιδιάρη; Εσείς δεν το κάνατε; Δεν ευχαριστήσετε τον Κασιδιάρη που είναι καταδικασμένος πρωτοδίκως για εγκληματική οργάνωση;», αντέδρασε ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε: «Σας βλέπω πολύ, υπέρ της νομιμότητας, αλλά δεν κατάλαβα πως αυτά τα παντρεύεται με τον πολιτικό ρόλο του Κασιδιάρη και την εξέλιξη σας στην πολιτική».

«Δεν σας άρεσε που σας λένε φασίστες αλλά ο πολιτικός μπαμπάς είναι ο Κασιδιάρης;», είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Βορίδης και, αφού προέτρεψε τους Σπαρτιάτες «να αποστούν αύριο το πρωί από την στήριξή που τους έχει δώσει ο Κασιδιάρης», κατέληξε λέγοντας: «Ο Κασιδιάρης είναι με τη βούλα δικαστή, καταδικασμένος και χαρακτηρισμένος νεοναζιστής. Είναι ο πολιτικός μπαμπάς και μετά στεναχωριέστε, γιατί σας λένε ναζιστές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ