Μια προσαγωγή ενος 35χρονου αλλοδαπού για την δολοφονία της τρανς Κουβανής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 46ης Κουβανής Άννας στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αμέσως μετά το ειδεχθές έγκλημα η Αστυνομία είχε ξεκινήσει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη αξιοποιώντας καταθέσεις και το οπτικό υλικό που είχε βρεθεί από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή ενός άνδρα 35 ετών για το έγκλημα ο οποίος είναι αλλοδαπός.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποια είναι η συμμετοχή του στο έγκλημα. Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, είναι ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διαθέτουν αρκετά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι έπαιξε τον ρόλο του. Πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα να είναι ο δράστης.

Η άτυχη 46χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της από την σπιτονοικοκυρά της στις 10 Ιουλίου. Είχε εντοπιστεί μέσα σε μια λίμνη αίματος φέροντας 15 χτυπήματα στο σώμα της ενώ το κεφάλι της ήταν παραμορφωμένο από τα χτυπήματα.

«Αγγίζουν» τον δολοφόνο

Θέμα ημερών θεωρείται η ταυτοποίηση του σωματώδη, μετρίου αναστήματος και μέσης ηλικίας άντρα που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της 46χρονης τρανς Αννας την περασμένη εβδομάδα μέσα στο σπίτι όπου έμενε στον Αγιο Παντελεήμονα.

Υλικό από κάμερα οίκου ανοχής, που βρίσκεται επί της οδού Φυλής, κοντά στην πολυκατοικία όπου έμενε η Κουβανή, αποτυπώνει τα χαρακτηριστικά του ύποπτου άντρα, πιθανότατα ασιατικής καταγωγής, που φεύγει από πλαϊνό παράθυρο του διαμερίσματος.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον ύποπτο, ο οποίος φαίνεται πως κούτσαινε κατά την έξοδό του από το σπίτι, είτε γιατί είχε κινητικό πρόβλημα είτε γιατί το θύμα τον είχε χτυπήσει στο πόδι προτού δολοφονηθεί.

Το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έχει κάπως μακριά μαλλιά, εμφανίζεται σε άλλο υλικό από κάμερες να μπαίνει μαζί με τη 46χρονη τρανς στην πολυκατοικία στον Αγιο Παντελεήμονα. Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο ύποπτος είχε επισκεφτεί αρκετές φορές την πολυκατοικία όπου έμενε η Αννα.

Εκτιμάται πως είναι θέμα λίγων ημερών να εντοπίσουν την ταυτότητα του συγκεκριμένου ατόμου και να τον καλέσουν για εξηγήσεις. Στο «κάδρο» των ερευνών έχουν μπει και άλλα άτομα με τα οποία συνομιλούσε η Κουβανή τρανς μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών και συναντούσε στο σπίτι της. Η ταυτότητα αυτών των προσώπων αναμένεται να αποκαλυφθεί μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθεί με ποια άτομα είχε συνομιλήσει και είχε βρεθεί η 46χρονη τις τελευταίες ώρες πριν από το μοιραίο ραντεβού.

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν επικεντρωθεί σε έναν μικρό αριθμό υπόπτων, με βάση τα αποτυπώματα που εντόπισε το κλιμάκιο της Σήμανσης μέσα στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα. Πρόκειται για δεκάδες δακτυλικά αποτυπώματα, με έξι από αυτά να ανήκουν σε σεσημασμένους άντρες, οι οποίοι έχουν κληθεί να καταθέσουν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διαπιστωθεί πού ήταν ο καθένας τη στιγμή του εγκλήματος.

Νο 1 ύποπτος είναι ο άντρας μέσης ηλικίας, μετρίου αναστήματος, σωματώδης και με περίεργο περπάτημα, με τον οποίο είχε συναντηθεί η Κουβανή τρανς αρκετές φορές στο σπίτι στον Αγιο Παντελεήμονα και ο οποίος έφυγε από πλαϊνό παράθυρο του διαμερίσματος μετά τη δολοφονία.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν σενάρια για το κίνητρο της δολοφονίας. Οι Αρχές πιθανολογούν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς ο δράστης κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα με 16 μαχαιριές στο στήθος, στον λαιμό και στο πρόσωπο. Ομως, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε οικονομικές διαφορές με την Αννα, καθώς προτού φύγει από το σπίτι άρπαξε χρήματα και προσωπικά αντικείμενά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ