Sound of Freedom: Η ταινία κόλαφος για τις συμμορίες παιδεραστών που την πολεμούν ανελέητα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Καβίζελ κάνει την έκπληξη και σπέρνει τον πανικό στη χωματερή

soundoffreedomstill ks 678x381 1

Η ταινία Sound of Freedom των Angel Studios μόλις κατάφερε κάτι που με τα σημερινά δεδομένα της καρικατούρας του Hollywood φαντάζει σαν αδιανόητο. Είδε τα έσοδα από τα εισιτήρια του δεύτερου Σαββατοκύριακου να αυξάνονται σε σχέση με το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας της.

Το Sound of Freedom μας αφηγείται την ιστορία του πρώην κυβερνητικού πράκτορα Τιμ Μπάλαρντ που παράτησε τη δουλειά του για να σώσει ένα μικρό κορίτσι από κυκλώματα σωματεμπόρων στη ζούγκλα της Κολομβίας για να καταλήξει να σώσει τελικά συνολικά 123 ανθρώπους, 55 εκ των οποίων ήταν παιδιά.

Η ταινία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τον κόσμο, ενώ αυτή τη στιγμή έχει 8.2 στο IMDb, σε κόντρα των συστημικών μέσων διεθνώς που για κάποιον λόγο είτε την κάνουν α-βαβά είτε την απορρίπτουν χαρακτηρίζοντας την “ακροδεξιό παραλήρημα που ζωντανεύει ακραίες θεωρίες συνομωσίας”.

Screenshot 2023 07 18 100618

Δεν είναι μάλιστα οι περιπτώσεις όπου θεατές της ταινίας καταγγέλλουν στα κοινωνικά δίκτυα πως οι προβολές της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσας… μποϊκοτάρεται από τους ίδιους του ιδιοκτήτες των κινηματογράφων. Χαρακτηριστικά έχουν αναφερθεί περίεργες ακυρώσεις προβολών λόγω τεχνικών προβλημάτων, άσχημες μυρωδιές, κακός ήχος ή/και φασαρία στην αίθουσα που καθιστούν την θέαση της ταινίας αδύνατη. Ένα παράδειγμα μπορείτε να δείτε εδώ όπου οι υπάλληλοι ενός κινηματογράφου διώχνουν τους θεατές επειδή τα φώτα της αίθουσας αναβόσβηναν ανεξέλεγκτα, κάτι που όπως υποστήριξαν, οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα.

Παρόλα αυτά, με ένα δελτίο τύπου του η εταιρία διανομής της ταινίας ανακοίνωσε πως το Sound of Freedom κέρδισε 27 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο Σαββατοκύριακο της, σημειώνοντας αύξηση 37% από το πρώτο Σαββατοκύριακο των 19,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Στο παρελθόν έχουν υπάρξει μόνο 10 ταινίες ευρείας κυκλοφορίας στην ιστορία του box office που είχαν αύξηση για το 2ο Σαββατοκύριακο μεγαλύτερη από 35% το πρώτο Σαββατοκύριακο. Και όλες ήταν στην Χριστουγεννιάτικη σεζόν. Τα Angel Studios είναι το μόνο στούντιο που το κάνει αυτό στη σεζόν του καλοκαιριού με το SOUND OF FREEDOM», αναφέρει το δελτίο τύπου.

Έτσι συνολικά η ταινία έχει συνολικά κέρδη 85,4 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε δυο εβδομάδες προβολής, περισσότερα δηλαδή από διαφημιζόμενα ως “μπλοκμπάστερς” όπως το Shazam! Το Fury of the Gods ,που είχε κέρδη -μόλις- 57,6 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ. Όπως πάει η ταινία του Τζιμ Καβίζελ (Jim Caviezel) θα προσπεράσει άνετα το The Flash, το οποίο μέχρι το τρίτο Σαββατοκύριακο προβολής του είχε εισπράξει μόνο 106 εκατομμύρια δολάρια.

Συγκινημένος δηλώνει ο αντιπρόεδρος παγκόσμιας διανομής της εταιρείας, Τζάρεντ Γκίσι (Jared Geesey), ο οποίος δήλωσε πως με την υποστήριξη εκατομμυρίων θεατών, το Sound of Freedom έχει γίνει ένα παναμερικανικό -και σύντομα διεθνές- κίνημα για αλλαγή.

Αν επιθυμείτε να δείτε την ταινία και είσαστε κάτοικοι της Ελλάδος, θα πρέπει να περιμένετε να γίνει διαθέσιμη σε κάποια άλλη μορφή σε κάποια πλατφόρμα streaming, καθώς καμία εταιρία διανομής δεν φαίνεται να ενδιαφέρθηκε να μας την προσφέρει.

conserva.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ