Σωκράτης Γκιόλιας: Ο άνθρωπος που κλόνισε το σύστημα της διαπλοκής και το πλήρωσε με αίμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν ξεχνάμε τον Σωκράτη. 13 χρόνια μετά την άνανδρη δολοφονία του, κάτω από τα μάτια της εγκύου συζύγου του, Γράφτηκε μία από τις πιο βρώμικες σελίδες της μεταπολίτευσης.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε καταφέρει να κλονίσει ολόκληρο το σύστημα της διαπλοκής, καθώς το Troktiko, το blog που είχε ιδρύσει, σάρωνε κυριολεκτικά τους λεγόμενους νταβατζήδες, Την ώρα που το σύστημα το οποίο οδήγησε την Ελλάδα στην σύγχρονη γενοκτονία που ζούμε και σήμερα, είχε ανάγκη την απόλυτη πειθαρχία και παραπληροφόρηση του πληθυσμού.

Κάθε ανεξέλεγκτη φωνή έπρεπε να σιωπήσει. Και ο Σωκράτης ήταν ανεξέλεγκτος, διότι ήταν πιστός. Και ο πραγματικός πιστός, είναι ο πλέον ανεξέλεγκτος για κάθε σάπια εξουσία.

Οι ανάγκες τον έκαναν να προβεί σε συμβιβασμό με δύο συγκεκριμένος ολιγάρχες, ο ένας πλέον δεν ζει, ενώ ο άλλος αγνοείται. Αρνήθηκε όμως να εκτελέσει τις εντολές τους, σε μία κρίσιμη στιγμή.

Ο Σωκράτης λοιπόν δολοφονήθηκε, η Ελλάδα υπόκειται σε μία πρωτοφανή εθνοκάθαρση από τότε. Η οποία σήμερα συνεχίζεται με την χειρότερη ένταση των τελευταίων 13 χρονών.

Εμείς λοιπόν θα επιμένουμε να αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε τους βρώμικους σχεδιασμός ενός άθλιο συστήματος που έκανε την πιο πλούσια και υπέροχη χώρα του πλανήτη, να βρίσκεται στα πρόθυρα της προδοσίας, του εθνικού ακρωτηριασμού, ενώ καταγράφει την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από συστάσεως του ελληνικού κράτους σε καιρό ειρήνης.

Για εμάς, από το 2010 έως σήμερα…

Αυτές οι μέρες είναι του Σωκράτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ