Ο υμνητής της Χρυσής Αυγής με την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα στοχοποίησε τώρα τον Γιώργο Καραμέρο

Οπως φαίνεται η καταπιεσμένη σεξουαλικότητα είναι κοινό χαρακτηριστικό στους κόλπους όσων υμνούν περιτρίμματα όπως η Χρυσή Αυγή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

γράφει ο netakias.com

Για όσους δεν διαβάζουν αυτόν τον τιτάνα της δημοσιογραφίας, ο λόγος για τον αρθρογράφο Στέφανο Κασιμάτη, που έγινε  γνωστός στο πανελλήνιο με το άρθρο του που καλούσε να πούμε “ευχαριστώ” στην Χρυσή Αυγή. Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι πολλάκις έχει ξεπεράσει την δημοσιογραφική δεοντολογία με ανοίκειες επιθέσεις, γύρω πάντα από σεξουαλικά υπονοούμενα, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται ο ίδιος να ζητάει διαρκώς συγγνώμες φέρνοντας μάλιστα σε δύσκολη θέση και τα μέσα στα οποία εργάζεται.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τα καταπιεσμένα σεξουαλικά υπονοούμενα του δεν είχε γλιτώσει ούτε Τασιά Χριστοδουλοπούλου, ούτε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και τώρα, ως ειδικός φαίνεται στην πορνογραφία, επιτέθηκε και στον Γιώργο Καραμέρο.

Screenshot 221

Στέφανος Κασιμάτης: Ειδικός στην πορνογραφία

Αυτή την φορά ο Στέφανος Κασιμάτης, ξεδίπλωσε τις γνώσεις του στην πορνογραφία, πόσες ώρες να έχει ξοδέψει στην μελέτη της και επιτέθηκε με ένα λιβελογράφημα στον δημοσιογράφο και νυν βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Γιώργο Καραμέρο.

Το περίστροφο Κασιμάτης

Τον πιο πετυχημένο χαρακτηρισμό για το φαινόμενο Στέφανος Κασιμάτης, τον έδωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όταν είχε επιτεθεί, στον πολιτικό του αντίπαλο, Γιώργο Κατρούγκαλο για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο βουλεύτης του ΣΥΡΙΖΑ .

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ

Φυσικά ο Γιώργος Καραμέρος του απάντησε σήμερα από το Facebook όπως αξίζει σε τέτοιους λιβελογράφους:

“Μία οφειλόμενη απάντηση στον κ. Στέφανο Κασιμάτη και την στήλη του “Πανδώρα” για σημερινό του λιβελογράφημα. Του την έστειλα ήδη με e-mail.
κ. Κασιμάτη στη στηλη σας “Πανδώρα” στην εφημερίδα “Τα Νέα” στις 20/7/23 σχολιάζετε αρνητικά το γεγονός ότι ως εκλεγμένος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκα στην πυρκαγιά που ξέσπασε στον Δήμο Σαρωνικού στις 17 Ιουλίου από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των κατοίκων και των δυνάμεων της πολιτικής προστασίας την ώρα που βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι ακόμα άφαντοι ή στην καλύτερη περίπτωση εμφανίστηκαν αξυριστοι τρεις μέρες μετά την καταστροφή.
Συνεχίζετε και εσείς υπηρετώντας το αντίμετρο που εφηύρε στο προσωπό μου ο μηχανισμός χειραγώγησης της κοινής γνώμης που εχει συστήσει η ΝΔ, δίνοντας εντολή και πανομοιότυπο κείμενο σε τρεις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας και στο οποίο κατηγορούμαι οτι κακώς προέβην σε πολιτική δήλωση on camera επειδή πίσω μου στο βάθος καίγονταν ένα δέντρο από τα χιλιάδες που κάηκαν στα 35.000 στρέμματα που κατέκαψε η πυρκαγιά στο Δήμο Σαρωνικού.
Μία πυρκαγιά που γιγαντώθηκε καθώς δεν υπήρξε άμεση επέμβαση κατάσβεσής της τις πρώτες ώρες από τις αρμόδιες αρχές.
Δικαίωμά σας κύριε Κασιμάτη να το κάνετε. Αυτό που δεν έχετε δικαίωμα είναι να με προσβάλλετε γράφοντας επι λέξει: “Είναι όμως η προρνογραφική διάσταση του είδους της τηλεόρασης στο οποίο διέπρεψε ως δημοσιογράφος ο βουλευτής, οπότε του βγαίνει από μόνο του. Δεν μπορεί να το εμποδίσει. Μέσα από το πρίσμα αυτής της παιδείας καταλαβαίνει τον κόσμο”
Να σας διευκρινίσω κ. Κασιμάτη ότι σέβομαι τους και τις sex workers ή τεχνικούς που εργαζονται στην συγκεκριμένη βιομηχανία αλλά δεν την υπηρέτησα ποτέ. Σας την προτείνω όμως προς πνευματική σας ανακούφιση. Δεν είναι ανάγκη να ξεσπάτε στα κέιμενά σας.
Θα σας παρακαλούσα επίσης να διευκρινίσετε ποιο είδος πορνογραφικής τηλεόρασης έχετε στο μυαλό σας και που αυτή τέμνεται με την 30 ετών σεμνή προσωπική μου επαγγελματική διαδρομή.
Τέλος με πρόσβαλλετε δίπλα λέγοντας ότι “έχω πορνογραφική παιδεία και μέσα από αυτή αντιλαμβάνομαι τον κόσμο”.
Ομολογώ ότι έχετε μία συγγραφική δεινότητα με εξειδίκευση στις τοξικές Ad Hominem επιθέσεις αλλά στην περίπτωσή μου ξεπεράσατε κάθε όριο ήθους και ευπρέπειας. Το χετε ξανακάνει σε πολλούς και πολλές, θα το ξανακάνετε. Δεν σας ψέγω για την ανθρώπινη ταυτότητα που έχετε επιλέξει.
Τέλος, σας ευχαριστώ θερμά που γράψατε το ονοματεπώνυμό μου σωστά και σας εύχομαι καλές διακοπές με όση πορνογραφία σας είναι προσωπικώς αναγκαία.
Με τιμή Γιώργος Καραμέρος
Βουλευτής Ά Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ