Ξεσπά ο κόσμος: Πεντε μέρες καιει η Φωτια στη Ρόδο αλλα σήμερα που καίγονται τα ξενοδοχεία ξύπνησαν οι αρχές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι πραγματικά σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει στη Ρόδο, με το κεντρικό τμήμα του νησιού να είναι παραδομένο στις φλόγες και να καίγεται χωρίς σταματημό.

Η οργή, η αγανάκτηση και η απελπισία των κατοίκων είναι τεράστια, καθώς τόσες μέρες παλεύουν μόνοι τους, μαζί με Πυροσβέστες και εθελοντές και οι συνεχείς εκκλήσεις τους για βοήθεια δεν είχαν εισακουστεί από κανέναν.

Μόλις άρχισε το θέμα να παίρνει διαστάσεις στα διεθνή ΜΜΕ και μόλις άρχισαν να καίγονται ξενοδοχεία, τότε ο μιντιακός και κρατικός μηχανισμός άρχισε να κινείται.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πολλοί στο νησί και το εξέφρασε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο μιλώντας στο Mega o Ανδρέας Σταυρόπουλος, κάτοικος Ρόδου.

Ένα Mega που στο ρεπορτάζ του από το νησί των Ιπποτών,  φρόντισε να δώσει το στίγμα της ετοιμότητας του επικοινωνιακού μηχανισμού του Μαξίμου:

«Δεν φταίει κάποιος, η κακή τύχη φταίει», είπε ο ρεπόρτερ, βγάζοντας το… πόρισμα το οποίο σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί όταν αρχίσουν οι κυβερνητικές δικαιολογίες

Γιατί όπως και στις άλλες καταστροφές, ποτέ δεν φταίει κανείς της Κυβέρνησης και πάνω απ΄όλα, ποτέ δεν φταίει ο Πρωθυπουργός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ