Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για επίθεση των Ρώσων στο ανατολικό μέτωπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουκρανικά μέσα έκαναν λόγο για συγκέντρωση ισχυρών ρωσικών δυνάμεων – 100.000 άνδρες – σε σημεία του ανατολικού μετώπου. Γεγονός που οδηγούσε στο συμπέρασμα πως ο ρωσικός στρατός θα έκανε κάποια επιθετική κίνηση, καθώς η ουκρανική αντεπίθεση γινόταν στον νότο. Άρα δεν θα μπορούσαν να έχουν συγκεντρωθεί εκεί για αμυντικούς σκοπούς.

Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται τις τελευταίες ώρες καθώς οι Ρωσικές Δυνάμεις έχουν εκμεταλλευτεί την Αριθμητική υπεροχή τους στην περιοχή Λουχάνσκ και Χάρκοβο για περισσότερα από 7 χιλιόμετρα τώρα, με τα Αερομεταφερόμενα τμήματα στρατού να αναφέρουν ότι διέσχισαν τον ποταμό Zherebets και κατέλαβαν μια σειρά από υψώματα στη Δυτική Όχθη.

Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι οι Ρωσικές Δυνάμεις που υποστηρίζονται από Τεθωρακισμένα και Πυροβολικό κατάφεραν να «σπρώξουν» τις Ουκρανικές Δυνάμεις έξω από τις δασικές ζώνες κοντά στην πόλη της Kreminna. Εάν η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιωθεί, τότε θεωρείται βέβαιο ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα συνεχίσουν την επέλαση, καθώς στα συγκεκριμένα δάση, οι Ουκρανοί προέβαλαν ηρωική αντίσταση μέχρι σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ