Παγκόσμιος σεισμός από τις ανακοινώσεις του Έλον Μασκ: Θα τον αφήσουν να «γκρεμίσει» το χρηματοπιστωτικό σύστημα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τυφώνας Ελον Μασκ ετοιμάζεται να προκαλέσει μία τεράστια παγκόσμια ανατροπή στο παγκοσμιο σύστημα, απο τα social media, μέχρι τις παγκόσμιες διατραπεζικές συναλλαγές και την επικοινωνία…

Απομένει να δούμε εάν θα τον αφήσουν να προχωρήσει. Και όμως, οι πράξεις του είναι απόλυτα μελετημένες και ο ίδιος δεν κρύβει το σχέδιο του.

Το 1999, Μασκ συνίδρυσε την X.com, με στόχο να φέρει επανάσταση στις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές. Έπειτα από συγχώνευση με την Confinity το 2000, άνοιξε ο δρόμος για την εμφάνιση του PayPal.

Φτάνουμε στο 2022: Ο Μασκ απέκτησε το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, ωθούμενος από την «αποστολή» του να αναβιώσει την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε και να εκπληρώσει το αρχικό όραμα του X.com .

Το 2023, το Twitter θα συγχωνευθεί με το X.com, γεννώντας την επαναστατική «μια εφαρμογή για όλα». Την οραματική πλατφόρμα που συνδυάζει απρόσκοπτα τραπεζικές συναλλαγές, πληρωμές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρυπτογραφημένα μηνύματα, φωνητικές κλήσεις και υπηρεσίες βίντεο σε όλο τον κόσμο.

Με την επικοινωνιακή ικανότητα του Twitter και τις σύγχρονες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του X.com, οι χρήστες θα μπορούν να μεταπηδούν αβίαστα μεταξύ κοινωνικών αλληλεπιδράσεων και οικονομικών συναλλαγών, μεταμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε χρήματα και συνδεόμαστε με άλλους.

Όλα σε μια πλατφόρμα που υπερασπίζεται έντονα την ελευθερία του λόγου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Έλον Μασκ.

Σύμφωνα με τα λόγια του δισεκατομμυριούχου, «Αν γινόταν σωστά, το X θα εξυπηρετούσε τις οικονομικές ανάγκες των ανθρώπων σε τέτοιο βαθμό που με την πάροδο του χρόνου θα αντικαθιστούσε ίσως το μισό του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος ή θα εξελισσόταν μακράν στο μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, αλλάζοντας τον τρόπο που οι άνθρωποι συνηθίζουν να αντιμετωπίζουν τις τράπεζες».

Σκοπός του Μασκ είναι να χτίσει την πιο αποτελεσματική βάση δεδομένων για οικονομικές συναλλαγές με την ισχυρότερη ασφάλεια έναντι της οικονομικής απάτης. Όλα αυτά, σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον η νέα πλατφόρμα θα αναβαθμίσει της δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται πληροφορίες διαφόρων ειδών, είτε πρόκειται για κείμενο, βίντεο, εικόνα ή φωνή. Ένα πλήρες σύστημα επικοινωνίας δηλαδή, που μπορεί κυριολεκτικά να «καταπιεί» όλα τα υπόλοιπα.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να φτιάξεις ένα προϊόν που είναι πολύ συναρπαστικό που να συνδυάζει όλα αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο Έλον Μασκ.

Φανταστείτε τώρα όλα αυτά τα προϊόντα, να ενσωματώνονται σε μία συσκευή έξυπνη κινητού τηλεφώνου η οποία θα έχει μόνιμη δορυφορική σύνδεση μέσω της STARLINK.

Εάν τον αφήσουν, ο Έλον Μασκ θα αλλάξει τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ