Δεν κρατιέται ο Μητσοτάκης και έχρισε την Έφη Αχτσιόγλου νέα πρόεδρο του ΣυΡιζΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο κοινοβούλιο!

Την Έφη Αχτσιόγλου «εξέλεξε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για «την καινούργια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ»!

Συγκεκριμένα ο Κ. Μητσοτάκης απάντησε στην κριτική Ανδρουλάκη για τις συζητήσεις που είχε με τον Ερντογάν και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να τον ενημερώσει. Και πρόσθεσε: «το ίδιο ισχύει και για την καινούργια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όταν εκλεγεί»!

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι είναι αντισυνταγματική η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των αποδήμων, η οποία προβλέπει εκλογή 4 βουλευτών από την ομογένεια και ψήφο χωρίς προϋποθέσεις. «Αυτός που είναι στο εξωτερικό ψηφίζει για πρωθυπουργό; Όχι! Να το ακούσουν όλοι. Τι ψήφος είναι αυτή που ψηφίζεις για βουλευτή αλλά όχι για πρωθυπουργό; Να πείτε ότι έτσι είναι τα πράγματα. Να μην κοροϊδεύετε τον κόσμο. Είναι ευθέως αντισυνταγματικό. Δεν υπάρχει περίπτωση η τροπολογία σας να στεκόταν στη βάσανο της δικαστικής κρίσης», είπε εμφατικά ο Κ. Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ