Παραλίγο να θρηνήσουμε ένα 6χρονο παιδάκι επειδή αργούσε το ασθενοφόρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια νέα τραγωδία παραλίγο να συμβεί στην Εύβοια εν μέσω καλοκαιριού πάλι γιατί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άργησε αδικαιολόγητα να πάει σε περιστατικό με ένα παιδάκι μόλις 6 ετών!

Ήταν χθες το πρωί στην παραλία της Αγίας Άννας στη Εύβοια, όταν λουόμενοι είδαν έντρομοι το παιδί να πνίγεται στην θάλασσα.

Άμεσα έσπευσαν να το βγάλουν από το νερό και όταν έγινε αυτό διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του! Κάλεσαν ασθενοφόρο και ξεκίνησε η προσπάθεια διάσωσης του παιδιού. Οι λουόμενοι που βρίσκονταν στο σημείο ξεκίνησαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ώστε να το επαναφέρουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πολίτες πάλευαν μόνοι τους να σώσουν το παιδάκι καθώς, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο evima.gr «το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει τουλάχιστον μία ώρα, δεν υπήρχε γιατρός πουθενά. Είμαστε στο έλεος του Θεού ξεχασμένοι από όλους. Δεν υπάρχει γιατρός σε τόσο πολυσύχναστη παραλία, ούτε ναυαγοσώστης».

Τελικά, μετά από αρκετές προσπάθειες, το παιδί επανήλθε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Αργότερα μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ