Θεματοφύλακας του Συντάγματος ο 60χρονος βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τον 61χρονο άνδρα που συνελήφθη για την βομβιστική επίθεση στην Τεκτονική Στοά, στις 13 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος βομβιστής, δηλώνει «Θεματοφύλακας του Συντάγματος», όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του, ενώ στρέφεται με μίσος κατά της Μασονίας και των σατανικών κυβερνήσεων. Μάλιστα κάνει λόγο για «εκδίκηση» του Ιωάννη Καποδίστρια στους «μασόνους δολοφόνους»

stoa 6

Στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άνδρας που προκάλεσε τρόμο στην Τεκτονική Στοά, έγραφε κηρύγματα μίσους, ενώ στο προσωπικό του blog σχολίαζε ότι η έκρηξη ήταν τιμωρία από τον «Πολέμαρχο του Θεού».

stoa 5

Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από φέιγ βολάν που έγραφαν «Μασόνοι Σατανιστές και Προδότες της Ελλάδος» και «κηρύσσουμε επίσημα τον πόλεμο σε κάθε εχθρό και πολέμιο της πατρίδος μας».

stoa 2

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στον Ωρωπό και κατηγορείται για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες δύο επιθέσεις εμπρησμού και συγκεκριμένα στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας αλλά και στην απόπειρα εμπρησμού του κτιρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ