Βρέθηκε απανθρακωμένος ο αγνοούμενος κτηνοτροφος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχουν τέλος σήμερα οι δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν την περιοχή του χωριού Πλατανιστός στο Δήμο Καρύστου, καθώς μετά την ανείπωτη τραγωδία της συντριβής του canadair, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους οι δύο νεαροί χειριστές του, τώρα έγινε γνωστό και πως ο 41χρονος κτηνοτρόφος, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής, βρέθηκε νεκρός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συγγενής του 41χρονου, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τους άνδρες της Πυροσβεστικής, εντόπισε μια απανθρακωμένη σορό μέσα σε μια παράγκα στην περιοχή Μακρυγιαννέικα, στην κορυφογραμμή του βουνού όπου βοσκούσε το κοπάδι του, η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, φέρεται να ανήκει σε εκείνον. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, με το που ξέσπασε η φωτιά στην περιοχή, ο άτυχος κτηνοτρόφος, κάτοικος Πλατανιστού, ανησύχησε για την ασφάλεια του κοπαδιού του και έσπευσε στο ποιμνιοστάσιό του, προκειμένου να φροντίσει τα ζώα του. Ωστόσο, έκτοτε δεν έδωσε σημάδια ζωής, με την οικογένειά του να πληροφορεί σχετικά τις Αρχές, που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτοικοι του χωριού καταγγέλλουν πως εδώ και τρεις ημέρες κι ενώ η φωτιά τους απειλεί διαρκώς, έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ