Η Αλβανία του Ράμα είναι εθνική απειλή και πρέπει να απενεργοποιηθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδόθηκε: Οι Αλβανοί εξακολουθούν να κρατούν φυλακισμένο τον δήμαρχο Χειμάρρας Φρ. Μπεγλέρη, οι προσφυγές του οποίου προς αποφυλάκιση, απορρίπτονται από την «ανεξάρτητη» Αλβανική δικαιοσύνη, η μία πίσω από την άλλη.

Περίμενε κανείς τίποτα το διαφορετικό; Κακώς. Ο Ράμα που εκεί κυβερνά, με το που εξελέγει δήλωσε δεσμούς φιλίας με τον Ερντογάν, οποίος Ερντογάν που τότε διένυε την εποχή των πετροδολαρίων, έτρεξε να βοηθήσει με φανερά βοηθήματα, αλλά προφανώς και με φακελάκια μετατρέποντας τον, μέχρι τότε, λιγούρη Αλβανό, σε ένα δημοφιλή στην πατρίδα του ηγέτη, αλλά και ταυτόχρονα σε ένα δικό του «πιστό σκυλί» πράγμα που το έχουν και οι δυό τους πεί, και που όλος ο κόσμος έχει ακούσει.

Μάλιστα.

Όλος ο κόσμος. Όχι, λάθος! Όλος ο κόσμος πλην Μητσοτάκη! Φορούσε προφανώς τις ωτοασπίδες του, όποτε ακούγονταν τέτοια. Πως αλιώς να εξηγηθούν τα προσωπικά καμώματά του με τον Ράμα;

Το σθένος Μητσοτάκη, για την υπεράσπιση των καθ ´ όλα δίκαιων θέσεων της πατρίδας του, θα έχει την ευκαιρία ο Έλληνας να θαυμάσει σε πολλά επεισόδια, που σίγουρα θα ακολουθήσουν, με κορύφωση την κύρωση στη Βουλή της «προδοτικής» συμφωνίας των Πρεσπών που ο ίδιος είχε κατακεραυνώσει.

Αν αντέξει μέχρι τότε, που είναι κομματάκι δύσκολο, για όποιον λέει και ξελέει, στον καιρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ