Ρεπορτάζ – βόμβα από το Fox news για εμπλοκή Ζελένσκι στο σκάνδαλο δωροδοκίας Μπάιντεν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ζελένσκι μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου δωροδοκίας Μπάιντεν καθώς ο συγγραφέας Πίτερ Σβάιτσερ αποκαλύπτει ένα από τα άτομα στην πολύκροτη συνάντηση με τον Χάντερ Μπάιντεν που περιγράφεται στο έντυπο του 1023 του FBI, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Ουκρανού προέδρου!

Η υπόνοια ότι στο επίκεντρο του σκανδάλου δωροδοκίας Μπάιντεν βρέθηκε συνεργάτης του Ζελένσκι, στον οποίο οι ΗΠΑ στέλνουν δισεκατομμύρια δολάρια, Δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα για την στάση του FBI, που ενώ είχε τα στοιχεία, δεν άσκησε έγκαιρα διώξεις, ούτε ξεκίνησε ποινική έρευνα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον παρουσιαστή του Fox News, Jesse Watters, ο Schweizer αποκάλυψε πώς ο Ζελένσκι μπορεί να εμπλέκεται στο σκάνδαλο δωροδοκίας Μπάιντεν.

«Αν κοιτάξετε αυτό το έντυπο 1023 που κυκλοφόρησε το FBI, αν αυτό το έγγραφο είναι αληθινό… ένας από τους ανθρώπους που ήταν σε αυτές τις συναντήσεις, που άκουσε τις συζητήσεις για δωροδοκία των Μπάιντεν εργάστηκε για τον Πρόεδρο Ζελένσκι».

«Ποιος θέλει πραγματικά να πιστέψει, αν αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και αυτό το έγγραφο είναι ακριβές, ότι αυτό το άτομο δεν πήγε να αναφέρει στον Πρόεδρο Ζελένσκι όσα άκουσε;»

«Εάν αυτό το έγγραφο είναι αληθινό, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο πρόεδρος Ζελένσκι και η κυβέρνησή του δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ως μοχλό επί του Τζο Μπάιντεν όταν πρόκειται για διαπραγματεύσεις για την πολιτική της Ουκρανίας;»

Η νέα αυτή αποκάλυψη, επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την θέση του αμερικανού προέδρου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ