Μπαίνει στον Σασμο ο Βασίλης Μπισμπικης σε ρόλο έκπληξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως έχουμε δει, ότι τον Στεφανή τον σκότωσε ο Μαθιός το ξέρουν πια σχεδόν όλοι. Το τελευταίο επεισόδιο βάφτηκε με αίμα και τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα έχουν πολλές ανατροπές, αλλά και πολλές σκηνές στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται τρεις άνθρωποι, ο Μαθιός, η Βασιλική και η Καλλιόπη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Mytv, αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς μετά από κάποια επεισόδια θα δούμε να γίνεται ένα χρονικό άλμα και τους ήρωες να έχουν επιζήσει και να προσπαθούν να βρουν τις όποιες ισορροπίες.

Όλα αυτά όμως ανατρέπονται καθώς ένας άντρας, μαυροφορεμένος, βαρύς και οξύθυμος, κάνει την εμφάνισή του στο χωριό. Πρόκειται για τον αδελφό του Στεφανή Σταματάκη (Βασίλης Μπισμπίκης), ο οποίος φτάνει στην Άνω Ποριά και φέρνει τα πάνω-κάτω. Ο Σταματάκης ήταν χρόνια στη φυλακή και κανείς δεν μιλούσε γι’ αυτόν και το τι είχε κάνει. Τώρα έρχεται και ζητάει να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδελφό του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ξάδελφός του είναι ο φονιάς. Όσο για τη Βασιλική θα βρεθεί υπόλογη για τον γάμο της με τον Μαθιό και πολύ σύντομα μια νέα… φωτιά θα ξεσπάσει στο σπιτικό της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη θα κρατήσει για 30 περίπου επεισόδια.

Τέλος, μπορεί να γυρίσματα να αργούν ακόμα να γίνουν, αλλά ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για διακοπές, ωστόσο κάτι θα πάρει και από την κρητική ντοπιολαλιά, καθώς θα τη χρειαστεί άμεσα…

Μια από τις νέες αφίξεις στη σειρά είναι αυτή της Έλενας Μαυρίδου, η οποία υπέγραψε τελικά πριν λίγες μέρες. Ο ρόλος της αναμένεται να είναι πολύ καθοριστικός στην εξέλιξη της σειράς, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, θα υποδυθεί την αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη. Ναι, ο Ευθύμης είχε μια αδελφή, την οποία όπως θα δούμε δεν τη γνωρίζει κανείς στην Κρήτη, εκτός από τον Παύλο. Η αδελφή του είναι μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα, αρχιτέκτων στο επάγγελμα, που φτάνει στην Κρήτη και αρχίζει να καταστρώνει διάφορα επιχειρηματικά σχέδια. Αγοράζει εκτάσεις για να κατασκευάσει τουριστικές εγκαταστάσεις και σπίτια. Αυτό όμως που θα την απασχολήσει περισσότερο και θα είναι το κύριο μέλημά της είναι να βρει ποιος δολοφόνησε τον αδελφό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ