Σάλος με το ξέσπασμα στο instagram της Κλέλιας Ρένεση για τις φωτιες: Αυτό δεν είναι κράτος κύριοι – Είναι τουριστικό περίπτερο – Και αποτυχημένο κιόλας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε διαδικτυακή της παρέμβαση η Κλέλια Ρένεση αναφέρει:

«Τωρα που ολη η Ελλαδα εμαθε το κολπο σας( εκκενωστε- καρβουνιαστε -σβηστε στη θαλασσα- μηδεν αποζημιωσεις-τελειωσατε) θα ειστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για καθε πολιτη που δεν θα επιτρεψει κανενας να τον διωξει απ το σπιτι του κ θα αυτοθυσιαστει για την περιουσια του, γνωριζοντας πια οτι κανεις αλλος δεν θα το κανει γι αυτον.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ! Κ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ»

«Δεν ξερω ποια ειναι η μεγαλυτερη καταντια.
Που οι αρχές/αρχοντες του τοπου μας βγαζουν την χωρα σε προσφορα οπως-οπως , αδιστακτα κ αναίσχυντα, χωρις να λογαριάζουν κανενα ηθικο εμποδιο, ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΣ μας
Ή η τοση διχόνοια αναμεσα μας που δεν μας επιτρεπει να ξεθολωσουμε το τζαμι για να δουμε τον πραγματικο εχθρο κ να τον αντιμετωπισουμε..
ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ. ΓΕΙΤΟΝΙΑ – ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΟ -ΧΩΡΙΟ , ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ