Για ποιο λογο η ΕΡΤ ζήτησε συγνώμη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγνώμη σε ζωντανή σύνδεση ζήτησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, καθώς, όπως αποδείχτηκε, ο άνδρας που είχε «πιάσει» χτες στο πύρινο μέτωπο της Μαγνησίας η κάμερα του κρατικού καναλιού, να ζητάει βοήθεια για να σώσει τα ζώα του, ενώ άνθρωποι τριγύρω, αλλά και οι δημοσιογράφοι τον καλούσαν να απομακρυνθεί από τη φωτιά, δεν ήταν, τελικά, εκείνος που εντοπίστηκε αργότερα μέσα στην ημέρα νεκρός.

«Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται, η προτεραιότητα είναι εκεί», ανέφερε η δημοσιογράφος και, όταν τον είδε να χάνεται στους πυκνούς καπνούς, σχολίασε: «Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει. Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν λέει να αφήσει τα ζώα του και να φύγει».

Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια είχε επιβεβαιώσει στο δελτίο ειδήσεων ότι στα πλάνα που μεταδόθηκαν ήταν ο 45χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος αγνοούνταν για ώρες, και εντοπίστηκε, τελικά, απανθρακωμένος στην περιοχή Φέρρες, η οποία είχε παραδοθεί στις φλόγες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ