Σάλος στο instagram με τον Λακη Λαζοπουλο και όσα έγραψε για τις ξαπλώστρες που κατακλύζουν τις παραλιες στην Πάρο: Ξαπλώστρες, κρεβάτια, ντιβάνια και ούτε σπιθαμή για τους επισκέπτες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μπροστάρης» ο Λάκης Λαζόπουλος για την απελευθέρωση των παραλιών της Πάρου. Με ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στο κυκλαδίτικο νησί και το επισκέπτεται πολλές φορές κάθε χρόνο, ανέφερε ότι στέκεται στο πλευρό αυτών που διαμαρτύρονται, ζητώντας να απελευθερωθούν τα σημεία γύρω από τις παραλίες.

lakis lazopoulos kentrikiES

Ο καλλιτέχνης παρομοίασε την κατάσταση με αυτή της Μυκόνου, σημειώνοντας πως οι επιχειρηματίες θέλουν να γεμίσουν τις παραλίες με ξαπλώστρες, περιορίζοντας την ελεύθερη πρόσβαση για μπάνιο σε κατοίκους και τουρίστες. Με αυτή την τακτική οι παραλίες γίνονται πλέον προορισμός για λίγους και με συγκεκριμένο πορτοφόλι, στερώντας το δικαίωμα σε όλους να απολαύσουν τις θάλασσες ενός από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας.

λαζόπουλος

«Αυτή η κατάσταση πάει να “καθιερωθεί” και στην Πάρο… Πάνε να τη μυκονιάσουν. Ξαπλώστρες, κρεβάτια, ντιβάνια και ούτε σπιθαμή για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού. Δεν γνωρίζω αν έχει δώσει άδεια ο Δήμος Πάρου. Ξέρω ότι ο κόσμος λέει “πάμε στην Πάρο, όχι στην… Πάρω”. Είμαι μαζί με τους διαμαρτυρόμενους. Περιμένουμε άμεση απελευθέρωση των παραλιών και για τους μη ξαπλώνοντες» έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος, δημοσιεύοντας και μια σχετική φωτογραφία από μια παραλία που αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα των ισχυρισμών του.

lakis lazopoulos28071

ΔΗΜΟΦΙΛΗ