35χρονος στο Βελγιο σκότωσε και διαμέλισε την 70χρονη μητέρα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη από τις βελγικές αρχές ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 70χρονη μητέρα του, το διαμελισμένο πτώμα της οποίας βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας σε κανάλι, δίπλα από ποταμό της Λιέγης, στο Βέλγιο.

Σε δηλώσεις της για το στυγερό αυτό έγκλημα, η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Κατρίν Κολινιόν ανέφερε ότι τα μέλη της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν μέσα σε ένα ψυγείο και σε ένα δοχείο, τα οποία ο δράστης γιος της είχε πετάξει στο νερό, με την ελπίδα να τη βγάλει «καθαρή». Ωστόσο, ένα τατουάζ που έφερε στον κορμό της η μητέρα, αποτέλεσε τη βάση για την ταυτοποίησή της από τις Αρχές.

Ο μακελλάρης συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο Ζαβεντάμ των Βρυξελλών, καθώς, όπως διευκρίνισε η Κολινιόν, σκόπευε να το σκάσει στη Νότια Κορέα. Μετά την ομολογία του, τού ασκήθηκε ποινική δίωξη και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

H 70χρονη ζούσε στο Σερέν, κοντά στη Λιέγη, μαζί με τα δύο παιδιά της και την εγγονή της. Ο γιος της εκμυστηρεύτηκε το ειδεχθές έγκλημά του σε έναν συγγενή τους, ο οποίος, με τη σειρά του, το είπε σε κάποιο άλλο πρόσωπο, που αποφάσισε να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, μητέρα και γιος καυγάδιζαν συχνά τα τελευταία χρόνια, αφότου εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει στην οικογενειακή εστία μετά την πανδημία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ