Τηλεοπτική Πρόταση «βόμβα» για τον Πέτρο Κουσουλό

Τηλεόραση: Πρόταση «βόμβα» για Κουσουλό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό αυτό το καλοκαίρι καθώς εν μέσω θέρους πραγματοποιούνται ουκ ολίγες μετακινήσεις προσώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ένα από τα ονόματα τα οποια συζητούνται εσχάτως είναι εκείνο του δυναμικού δημοσιογράφου και εκδότη, Πέτρου Κουσουλού, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν θα είναι τη νέα σεζόν στο πλευρό της Ζηνας Κουτσελινη μετά από δυόμιση χρονια παρουσίας.

Το διαζύγιο Κουσουλου-Σταρ δεν κρύβει ιδιαίτερο παρασκήνιο μιας και είναι γνωστό ότι ο δημοσιογράφος διατηρεί πολύ καλές σχεσεις με την Κουτσελινη αλλά και με τη διοίκηση του σταθμού. Έγκειται, κατά πληροφορίες, στο γεγονός ότι δεν προχώρησε η βραδινή εκπομπή στο Σταρ και η επιθυμία του δημοσιογράφου να μεταπηδήσει σε βραδινή ζώνη λόγω και των ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων με τις εκδοτικές του επιχειρήσεις.

Και ενώ ακουγόταν για Open, τα τελευταία 24ωρα φέρεται να έχει κατατεθεί άκρως δελεαστική πρόταση για εβδομαδιαία, ερευνητική, εκπομπή από γνωστούς επιχειρηματίες οι οποίοι ασχολούνται ενεργά με τα media.

Η πρόταση-πακέτο αφορά την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής αλλά και διάφορες συνέργειες στο χώρο του ηλεκτρονικού και εντύπου Τυπου. Οι εξελιξεις αναμενονται ραγδαίες…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ