Σάλος με την παρέμβαση του Κωστα Βαξεβάνη για τον Γιάννη Οικονομου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σέ ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Αυτά που γράφει ο Οικονόμου είναι πολυδιάστατα. Εκτείνονται από αυτό που θέλει να πει έως την παπαρολογία που εκφράζει

Ενώ παραθέτει και δήλωση του Οικονομου η οποια αναφερει:

🔵Το αίτημα του εκσυγχρονισμού το εκφράζει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η συμβολή του @PrimeministerGR , στη γενεαλογία των εκσυγχρονιστικών εγχειρημάτων, είναι το ότι επιδιώκει έναν εκσυγχρονισμό πολυδιάστατο -που έχει πολλές διαστάσεις, εκτείνεται σε πολλά επίπεδα και καλύπτει πολλές πλευρές- και πολυδύναμο -που διαθέτει πολλές δυνάμεις και δυνατότητες.

🔵Ο πολυδιάστατος και πολυδύναμος εκσυγχρονισμός δεν περιορίζεται σε επιμέρους πτυχές και όψεις της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά διατρέχει όλο το εύρος και το βάθος της ελλαδικής πραγματικότητας.

🔵Ο πολυδιάστατος και πολυδύναμος εκσυγχρονισμός εγγυάται ένα αισιόδοξο ελληνικό μέλλον σε έναν κόσμο που εξελίσσεται και αλλάζει ταχύτατα. Αναφερόμαστε σε ελληνικό μέλλον, γιατί σε αυτή την πορεία εκσυγχρονισμού θα αφήσουμε πολλά πίσω μας, αλλά όχι τα ταυτοτικά μας στοιχεία, τον πολιτισμό μας και τα μεγάλα μας πλεονεκτήματα. Το σχέδιο που υπηρετούμε είναι εθνικό και προοδευτικό. Είναι το δικό μας σχέδιο, για το δικό μας αύριο, μέσα στο νέο κόσμο που γεννιέται.

🗞️Άρθρο στην «Καθημερινή της Κυριακής»👉 minocp.gov.gr/2023/07/30/30-…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ