Η κατάρρευση της συμφωνίας για τα σιτηρά, αποκαθηλώνει τον Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «ικεσία» του Ερντογάν στον Πούτιν για τερματισμό των περαιτέρω κλιμακώσεων ήρθε μετά τον βομβαρδισμό της Μόσχας σε εγκαταστάσεις ζωτικής σημασίας για τις παραδόσεις σιτηρών από την Ουκρανία, όπως αποκαλύπτει η Kyiv Post.

Ο Ερντογάν ήταν ο βασικός παράγοντας στη συμφωνία για τα σιτηρά που τώρα κατέρρευσε, η οποία επέτρεψε στις ουκρανικές αποστολές σιτηρών να περάσουν με ασφάλεια από τη Μαύρη Θάλασσα.

Ζήσαμε τότε τις απίστευτες στιγμές με τον Ερντογάν να ανάγεται ως παγκόσμιος ευεργέτης, υπέρμαχος της ειρήνης, και τον Στόλτενμπεργκ να τον ευχαριστεί δημόσια για την συμβολή του!

Ένας εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας δηλαδή, όπως ο Ερντογάν, αναβαθμίστηκε σε μέγα ανθρωπιστή, λόγω της συμφωνίας για τα σιτηρά.

Τώρα που η συμφωνία κατέρρευσε, ο Ερντογάν βλέπει πως η στρεβλή εικόνα που είχε δημιουργηθεί για το πρόσωπο του, νομοτελειακά θα καταρρεύσει. Γι’ αυτό και εκλιπαρεί τον Πούτιν να μην κλιμακώσει περαιτέρω.

Σύμφωνα όμως με δυτικούς αναλυτές, η Μόσχα όχι μόνο θα κλιμακώσει, αλλά θα εξαπολύσει και μεγάλη αντεπίθεση σε πολλά μέτωπα στην Ουκρανία, ενώ πλέον όποιος θέλει σιτηρά, θα πρέπει να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να ψωνίσει απευθείας από το Κρεμλίνο. Ο Ερντογάν, είναι πλέον άχρηστος…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ