Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Κτηματολόγιο: Ταλαιπωρία για το κοινό Αυγουστιάτικα – Περιμένουν ώρες στην ουρα για να ανοίξει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τα ξημερώματα περιμένουν ουρές πολιτών έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών. Απαράδεκτες εικόνες στην οδό Αριστοτέλους καθώς υπάρχουν υπηρεσίες που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί.

Ουρές και τουλάχιστον 10ωρη αναμονή περιμένουν όσους πολίτες επιθυμούν να δηλώσουν τα ακίνητα τους στο Κτηματολόγιο. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που διαφημίζει η κυβέρνηση έκανε και πάλι το θαύμα της! Για να εκδοθεί ένα πιστοποιητικό και μόνο, οι ενδιαφερόμενοι αναγκάζονται να εγγράφονται σε λίστες προτεραιότητας και να υπομένουν αναμονές που αγγίζουν πολλές φορές ακόμη και τις δέκα ώρες.

Οι πολίτες σχηματίζουν για ώρες ατέλειωτες ουρές. Αναγκάζονται να στήνονται από αργά το βράδυ έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν το περιβόητο χαρτάκι προτεραιότητας ώστε να καταφέρουν να εξυπηρετηθούν. Τα ονόματά τους γράφονται σε μια κόλλα χαρτί που βρίσκεται κολλημένη έξω από το κτήριο. Το πρωί υπάλληλος του Κτηματολογίου παίρνει το χαρτί και μοιράζει χαρτάκια προτεραιότητας ανάλογα με τον αριθμό του συμβολαίου τους…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ